Voltrak - Comercializare si inchiriere utilaje de foraj, Bucuresti

Produse GRUNDODRILL

...
GRUNDODRILL 15 XPT

Noua serie de utilaje de foraj orizontal, GRUNDODRILL 15 XPT, a fost dezvoltata ca urmare a cererilor si sugestiilor clientilor nostri. A rezultat un utilaj puternic, silentios si foarte usor de operat.

O caracteristica unica pentru toata gama GRUNDODRILL o constituie percutia hidraulica. Astfel, cu o percutie de pina la 1500 lovituri/min se pot realiza foraje dirijate in soluri dure si pietroase.

Utilajele GRUNDODRILL 15 XPT sunt asistate de o unitate de amestec tip MA 010, cu doua rezervoare de 4000 l si actionate de un motor diesel de 11 kW.

Cabina operatorului este pivotabila pina la 75 de grade oferind acestuia vizibilitate completa asupra intregului proces de foraj. Toate functiunile utilajului sunt operate cu ajutorul a doua joystick-uri, iar datele pot fi vizualizate pe un ecran LCD. Toate datele forajului sunt inregistrate conform standardelor.

...
GRUNDODRILL 28 N

Utilajul de foraj orizontal dirijat GRUNDODRILL 28 N este cel mai puternic din clasa sa de performanta si nu sufera nicio comparatie cu alte utilaje de foraj orizontal.

Puterea de 224 kW este transformata in 100% putere de forare. Utilajul dezvolta o forta de tragere de pina la 300 kN si un cuplu de pina la 11000 Nm. GRUNDODRILL 28N este echipat cu sistem pinion-cremaliera, lucru ce ii permite realizarea de foraje in soluri foarte dificile, chiar pietroase.

Diametrul forajului pilot de 140/170 mm este realizat cu prajinile TwinDrive TD 82. Capaciatea magaziei de prajini este de 96 de buc. (288 m). intregul proces de foraj este automatizat.

Diametrul maxim largit 900 mm, pentru tevi de pina la 710 mm diametru si pe lungimi de pina la 500 m!

...
GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System

Provocarile forajului orizontal dirijat in roca rezulta din conditiile complexe ale solului. Traseele care trebuiesc realizate prin conditii alternative ale solului, sunt mult mai sofisticat de executat.

Prin realizarea noului model, GRUNDODRILL 18 ACS, TRACTO-TECHNIK a facut un salt in ceea ce priveste capacitatea tehnica si eficienta economica. In clasa sa de performanta, acest utilaj este unic, combinind forajul in roca cu forajul orizontal dirijat standard, si care se adapteaza optim la cele mai dure conditii de lucru. In premiera, este folosit sitemul pinion-cremaliera. GRUNDODRILL 18 ACS lucreaza cu un sistem de prajini duble. Tubul interior actioneaza sapa de foraj pentru forajul pilot.  Tubul exterior dirijeaza sapa de foraj in roca, prin rotirea carcasei unghiulare. In soluri dure si pietroase, tubul exterior mai are rolul de protectie, impiedicind blocarea sapei de foraj.

Tubul interior este montat in interiorul tubului exterior, fara a exista uzura. Tubul interior transfera sapei de foraj o viteza de rotatie de pina la 350 de rot/min si un cuplu de pina la 2500 Nm.

In timpul forajului pilot, motorul diesel functioneaza in save mode, la doar 1400 rot/min, realizindu-se astfel economii substaniale de combustibil, cu un consum de sub 8 l/h. In acest mod costurile cu combustibilul sunt reduse drastic. Tot datorita turatiei reduse, nivelul de zgomot este foarte redus. GRUNDODRILL 18 ACS lucreaza cu toate sistemele de daiodetectie cunoscute, realizindu-se astfel foraje orizontal cu adincimi de peste 20 m.

Cabina operatoruui este spatioasa si se poate roti pina la 90 de grade. Toate functiunile utilajului sunt foarte usor de operat si monitorizat cu ajutorul unui display cu touch screen.