Voltrak - Comercializare si inchiriere utilaje de foraj, Bucuresti

Foreze pneumatice Grundomat

GRUNDOMAT- Metoda in 2 timpi
Principala caracteristica a forezelor pneumatice GRUNDOMAT, atit modelul P cit si modelul N, o constituie metoda in 2 timpi (patent Tracto-Technik) prin care foreza inainteaza prin pamint. In prima faza, pistonul loveste ansamblul cap-dalta, care este impins inainte pe masura ce pistonul accelereza si loveste partea din spate a daltii. In faza a doua, pistonul loveste corpul forezei tragindu-l inainte in tunelul creat anterior, impreuna cu teava ce urmeaza a fi instalata. In acest mod, t..
Foreze pneumatice GRUNDOMAT modelul P
Generatia P (P=POWER) de foreze pneumatice GRUNDOMAT inlocuieste generatia mai veche Z. Acest model P de foreze pneumatice a fost dezvoltat pentru a realiza o inversare mai usoara a sensului de inaintare si a pentru a imbunatati performantele capului-dalta, ansamblul cel mai important al unei foreze pneumatice. Noul ansamblu cap-dalta permite pistonului sa loveasca cu toata energia de impact virful daltii, in momentul in care foreza intilneste obstacole la inaintare (pietre, bolovani, etc..
Foreze pneumatice GRUNDOMAT modelul N
Conditiile de sol variate, in care se executa subtraversarile cu foreze pneumatice, pot fi adesea o provocare si solicita in mod deosebit aceste foreze. Solutia: Ultima generatie de foreze GRUNDOMAT, modelul N. Aceste foreze sunt dotate cu cap tip coroana si prezinta doua viteze de inaintare, plus una de revers. Modelul N se distinge prin performanta, precizie, stabilitatea forarii si eficienta, oferind o adaptabilitate deosebita la diferitele conditii de sol. Eficienta maxima a acestui ..