Voltrak - Comercializare si inchiriere utilaje de foraj, Bucuresti

Produse GRUNDOMAT

...
GRUNDOMAT- Metoda in 2 timpi

Principala caracteristica a forezelor pneumatice GRUNDOMAT, atit modelul P cit si ultima generatie 2020, o constituie metoda in 2 timpi (patent Tracto-Technik) prin care foreza inainteaza prin pamint.

In prima faza, pistonul loveste ansamblul cap-dalta, care este impins inainte pe masura ce pistonul accelereza si loveste partea din spate a daltii.

In faza a doua, pistonul loveste corpul forezei tragindu-l inainte in tunelul creat anterior, impreuna cu teava ce urmeaza a fi instalata.

...
Foreze pneumatice GRUNDOMAT

Conditiile de sol variate, in care se executa subtraversarile cu foreze pneumatice, pot fi adesea o provocare si solicita in mod deosebit aceste foreze.

Aceste foreze sunt dotate cu cap tip coroana si prezinta doua viteze de inaintare, plus una de revers

Modelul nou se distinge prin performanta, precizie, stabilitatea forarii si eficienta, oferind o adaptabilitate deosebita la diferitele conditii de sol.

Eficienta maxima a acestui model este demonstrata la forajul in soluri necoezive, pietroase. Foreza largeste tunelul direct la diametrul respectiv. Forma ascutita a capului coroana fragmenteza pietrele intilnite in cale, datorita suprafetei minime de contact a forezei cu acestea. Apoi, fragmentele sunt indepartate prin canalele capului, in spatele acestuia.