INAMED CONSULT

Digestie usoara

...
Ac-zymes

Ac-zymes - produs naturist cu probiotice - "bacterii prietenoase" pentru organism Probiotice inseamna "pentru viata" si sunt microorganisme vii, nepatogene, care influenteaza pozitiv sanatatea umana si fac parte in mod natural din flora intestinala. Antibioticele administrate pe cale orala si alti factori distrug flora intestinala utila si astfel are loc inmultirea unor germeni patogeni si a ciupercii Candida albicans, fapt care provoaca diaree, constipatie si alte dereglari ale digestiei.

Un tratament naturist cu probiotice - Lactobacilus acidopyllus - ajuta la reintroducerea in tractul intestinal a acestor bacterii prietenoase, esentiale pentru buna functionare a organismului. Lactobacilii indeplinesc o serie de functii importante in organism: Refac flora intestinala: cresc numarul de bacterii "prietenoase" si distrug bacteriile patogene - virusul febrei aftoase, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Clostridium, Salmonella, paraziti intestinali etc. Au efect antimicotic in candidozele bucale, digestive, urogenitale, la degetele mainilor si picioarelor etc.

Flacon 100 capsule: regleaza echilibrul acid-alcalin, accelereaza descompunerea alimentelor ingerate facandu-le asimilabile; impiedica proteinele nedescompuse sa intre in circuitul sanguin; protejeaza mucoasa intestinala in boala Crohn, gastrita, colita ulceroasa, ulcer gastro-duodenal, dischinezie biliara si amelioreaza manifestarile de colon iritabil; previn si trateaza constipatia si diareea infectioasa si neinfectioasa, reduc flatulenta, balonarea si halena de origine digestiva; curata intestinele prevenind numeroase boli printre care si cancerul de colon. Intoleranta la lactoza: secreta enzime, mai ales lactaza, care ajuta la digestia nutrientilor in caz de tulburari ale catabolismului lactozei.

Imunitate: cresc capacitatea limfocitelor de a secreta mediatori ai imunitatii si elimina endotoxinele care declanseaza bolile autoimune.

Ficat: imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul ficatului, scad presiunea in vena porta din ciroza cu varice esofagiene.

Sintetizeaza aminoacizii valina, treonina, si acidul aspartic, produc enzime digestive importante, proteine, vitamine din complexul B, cresc biodisponibilitatea calciului, zincului, manganului si fosforului. Sunt utili in herpes, acnee, psoriazis si alte boli dermatologice.

Un tratament naturist sistematic cu lactobacili - tulpina vie si care se reactiveaza in organism - regleaza flora intestinala, asigura un efect depurativ intestinal, ajuta organismul in constipatie si diaree infectioasa si neinfectioasa, gastrita, ulcer gastro-duodenal, colon iritabil, dischinezie biliara, balonare, flatulenta, halena, intoleranta la lactoza etc.

 

Atentie! In cazul diareei , administrarea preparatului timp de 5-6 zile este suficient pentru restabilirea florei intestinale. In cazul micozelor profunde , tratamentul dureaza cateva luni si este indicata combinatia: Acidophyllus- 3/zi + Garlic - 4/zi + Arginina - 3/zi.

 

Produs naturist - AC-Zymes - 1 capsula contine: Lactobacillus acidophyllus activi................2 miliarde  

 

Mod de administrare: 1-3 capsule/zi  

 

Prezentare: flacon cu 100 capsule.

...
Digest ease

In procesul digestiei - cu ajutorul enzimelor - din alimente se elibereaza vitamine, aminoacizi si substante minerale necesare pentru functionarea normala a organismului. Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouale, carnea si pestele, iar in organism enzimele sunt produse de pancres si de mucoasa intestinala.

Enzimele sunt necesare organismului pentru digestia proteinelor - pepsina, tripsina, peptidaze; pentru digestia glucidelor - amilaza, maltaza, lactaza, zaharaza; pentru digestia lipidelor - lipaza. O carenta enzimatica de orice tip produce dereglari ale procesului digestiv - constipatie, diaree, balonare, flatulenta etc. si declansarea unor boli severe ale ficatului - disfunctii hepatice, vezicii biliare -dischinezie biliara, pancreasului - pancreatite si intestinului gros - de la inflamatii ale mucoasei, sindrom de colon iritabil, cancer de colon etc.

...
Digestive enzimes

Digestia consta in totalitatea proceselor mecanice si enzimochimice, intretinute de activitatile motorii si secretorii ale organelor digestive, prin care substantele organice din alimente sunt transformate in substante solubile si absorbabile. Etapa finala este absorbtia, trecerea substantelor solubile din lumenul digestiv, prin mucoasa si prin peretii capilarelor sanguine sau limfatice, in circulatie. Resturile alimentare care nu se digera, impreuna cu unii produsi de secretie sunt excretate.

Enzime digestive: La nivelul cavitatii bucale: amilaza salivara si lizozim. In stomac, enzime din sucul gastric: pepsina, lipaza, lizozim, gelatinaza, kinine. Digestia este finisata in intestinul subtire , iar la nivelul primei portiuni a intestinului se varsa sucul pancreatic si bila. Sucul pancreatic contine amilaza, lipaze si proteaze.

...
Lactobacili acidophyllus

Probiotice inseamna "pentru viata" si sunt microorganisme vii, nepatogene, care influenteaza pozitiv sanatatea umana si fac parte in mod natural din flora intestinala. Antibioticele administrate pe cale orala si alti factori distrug flora intestinala utila si astfel are loc inmultirea unor germeni patogeni si a ciupercii Candida albicans, fapt care provoaca diaree, constipatie si alte dereglari ale digestiei.

Un tratament naturist cu probiotice - Lactobacilus acidopyllus - ajuta la reintroducerea in tractul intestinal a acestor bacterii prietenoase, esentiale pentru buna functionare a organismului. Lactobacilii indeplinesc o serie de functii importante in organism: Refac flora intestinala: cresc numarul de bacterii "prietenoase" si distrug bacteriile patogene - virusul febrei aftoase, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Clostridium, Salmonella, paraziti intestinali etc. Au efect antimicotic in candidozele bucale, digestive, urogenitale, la degetele mainilor si picioarelor etc.

...
Meal time

Enzimele sunt substante naturale prezente in toate organismele vii, animale si vegetale. Fara enzime nu exista viata, ele au rolul foarte important de a initia, conduce si accelera diferitele reactii din organism, de aceea ele poarta denumirea de biocatalizatori.

Functionarea normala a organismului viu este rezultatul actiunii armonioase a tuturor sistemelor enzimatice, orice modificare a unei enzime sau absenta ei totala atrage tulburarea intregului sir de reactii metabolice la care participa acea enzima.

Cercetarile medicale au demonstrat ca orice simptom patologic poate fi asociat unui proces metabolic perturbat, ceea ce inseamna ca simptomul isi are drept cauza comportarea anormala a uneia sau mai multor enzime.

...
Probio Balance

Probio Balance este un produs unic din gama de produse CaliVita, un probiotic complex, suplimentat cu prebiotice. Probio Balance este preparat sub forma de tablete masticabile, care, datorita gustului lor placut, pot fi administrate si copiilor. Produs probiotic complex care actioneaza pentru pastrarea florei intestinale benefice si sanatatea aparatului digestiv.

Probiotice inseamna "pentru viata" si sunt microorganisme vii, nepatogene, bacterii prietenoase, care influenteaza pozitiv sanatatea umana si care fac parte in mod natural din flora intestinala.

Antibioticele administrate pe cale orala, dar si multi alti factori distrug flora intestinala utila si astfel se creeaza posibilitatea inmultirii unor germeni patogeni si a ciupercii Candida albicans, fapt care provoaca balonare, constipatie, diaree si alte dereglari ale digestiei.