INAMED CONSULT

Antioxidanti

...
Coenzima Q10

Coenzima Q10 - ubichinona - substanta asemanatoare unei vitamine, este vitala pentru functionarea organismului uman. CoQ10 actioneaza ca un catalizator in lantul de reactii chimice care creeaza adenozintrifosfatul (ATP) un compus care mareste randamentul energetic cu care functioneaza celulele. Este prezenta in toate celulele organismului (la nivel de mitocondrii), dar mai ales in organele care necesita o cantitate mai mare de energie: inima, muschi, stomac, tesuturile organelor sistemului imunitar, ficat, rinichi, prostata. Organismul sanatos este capabil sa-si sintetizeze CoQ10 in functie de nevoi, s-a constatat insa ca la persoanele peste varsta de 35-40 de ani sau suferinde de anumite boli - cardiopatie ischemica, infarct miocardic, angina pectorala, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cancer, parodontoza, infectii virale sau microbiene etc., cantitatea de CoQ10 este foarte scazuta, organismul avand nevoie de o cantitate mai mare, pe care insa nu o poate produce. Flacon 90 capsule Pret: 80,30 RON CoQ10 este un antioxidant si elimina radicalii liberi din organism. Radicalii liberi produc o degradare majora cunoscuta sub numele de stres oxidativ, care se poate acumula in timp si este asociat cu semnalele imbatranirii organismului si cu boli debilitante si degenerative care pun viata in pericol, de exemplu artrite, rigidizarea arterelor, afectiuni ale inimii si rinichilor, cancer etc. Deoarece CoQ10 este concentrata mai ales in inima, studiile medicale acorda o mare atentie bolilor cardiovasculare . CoQ10 - folosita ca tratament naturist - are efect benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie.

Bolnavii cu cardiopatie ischemica au niveluri de CoQ10 din ce in ce mai scazute cu cat boala este mai grava; dupa 6 -12 luni de tratament asociat cu CoQ10 se observa cresterea capacitatii functionale a inimii si reducerea considerabila a predispozitiei pentru infarct; in bolile cardiace congestive, CoQ10 participa la ameliorarea simptomelor asociate; CoQ10 reduce aritmiile cardiace , chiar si la pacientii care iau medicamente psihotrope si la care aritmia este un efect secundar curent; in pre- si post- infarct miocardic, previne recidiva si aparitia aterosclerozei, protejeaza inima de distrugerile datorate infarctului de miocard si reduce cantitatea de tesut distrus, s-a constatat ca insuficienta cardiaca si predispozitia pentru infarct miocardic pot fi cauzate si de carenta cronica de CoQ10; in angina pectorala, ajuta la functionarea muschiului cardiac; previne stopul cardiac si este de mare ajutor in hipertensiune arteriala, in care, pe langa beta blocante, se recomanda suplimentarea tratamentului cu CoQ10 pentru a preveni aparitia unor efecte adverse nedorite: oboseala, apatia si s caderea contractilitatii miocardului; in ateroscleroza, varice, hemoroizi, ajuta la flexibilizarea, contractia-dilatarea si regenerarea peretilor arterelor, venelor si capilarelor sanguine.

Coenzima Q10 este foarte eficienta si in alte afectiuni de exemplu: diabet zaharat - ajuta la scaderea nivelului glicemiei in diabetul de tip 2 si intervine asupra rezistentei la insulina a diabeticilor care sufera de hipertensiune arteriala; distrofie musculara si miopatie, care consta in slabirea si epuizarea musculaturii scheletului, amelioreaza performantele fizice si are efect benefic asupra muschilor in general; incetineste procesul de imbatranire, este foarte utila in gingivita si parodontoza; in  Parkinson incetineste evolutia bolii, imbunatateste considerabil starea fizica, mai ales in fazele timpurii ale bolii; activeaza sistemul imun in general si in special in cancer: CoQ10 reduce toxicitatea pentru organism si mai ales pentru inima a tratamentelor clasice prin efectul sau antioxidant,  de aceea este recomandat tratamentul asociat cu CoQ10, mai ales ca aceasta ar putea avea si proprietati anticanceroase proprii.

La pacientii cu boli cardiovasculare, cu alte afectiuni, sau dupa varsta de 35 de ani, suplimentarea CoQ10 prin hrana (somon, macrou, sardele, inima si ficatul de bovine) si consumul unui produs naturist cu CoQ10, imbunatateste calitatea vietii si prelungeste durata acesteia.

 

Conzima Q10 contine:  

Ubichinona (CoQlo) - 10 mg, betacaroten, vitamina E si seleniu.

 

Mod de administrare: 3x1 capsule pe zi sau conform recomandarilor.

 

Prezentare: Flacon cu 90 capsule.

...
Coenzima Q10 sublingual

Coenzima Q10 - ubichinona - substanta asemanatoare unei vitamine, este vitala pentru functionarea organismului uman. CoQ10 actioneaza ca un catalizator in lantul de reactii chimice care creeaza adenozintrifosfatul (ATP) un compus care mareste randamentul energetic cu care functioneaza celulele. Este prezenta in toate celulele organismului (la nivel de mitocondrii), dar mai ales in organele care necesita o cantitate mai mare de energie: inima, muschi, stomac, tesuturile organelor sistemului imunitar, ficat, rinichi, prostata. Organismul sanatos este capabil sa-si sintetizeze CoQ10 in functie de nevoi, s-a constatat insa ca la persoanele peste varsta de 35-40 de ani sau suferinde de anumite boli - cardiopatie ischemica, infarct miocardic, angina pectorala, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cancer, parodontoza, infectii virale sau microbiene etc., cantitatea de CoQ10 este foarte scazuta, organismul avand nevoie de o cantitate mai mare, pe care insa nu o poate produce.

...
Ginkgo XC

Stiinta medicala contemporana recunoaste efectele profilactice si curative remarcabile ale arborelui Ginkgo biloba. In prezent, extractul de Ginkgo biloba este unul dintre cele mai cunoscute si mai vandute produse naturiste din lume!

Ginkgo XC – Produs naturist fabricat de CaliVita International, prezinta o formula imbunatatita, cu un continut ridicat de extract standardizat de Ginkgo biloba. Administrarea sa se recomanda persoanelor cu probleme de circulatie sanguina, memorie deficitara, depresii si stari de anxietate. Ginkgo XC este indicat pentru mentinerea functiilor cerebrale la persoanele in varsta si in general impotriva simptomelor neplacute care acompaniaza inaintarea in varsta. Acest produs insa, poate avea beneficii si pentru persoanele tinere, in caz de suprasolicitare psihica si fizica: stres, perioada examenelor, standarde foarte ridicate la locul de munca, efort fizic sustinut, munca fizica grea, sport de performanta.

...
Lutein

Ochii sunt permanent expusi actiunii nocive a agentilor exogeni - contactul vizual prelungit cu ecranul calculatorului, al televizorului, expunere prelungita la radiatiile solare, radiatiile ultraviolete, poluarea atmosferica, fumul de tigara, gazele de esapament etc. Toate acestea au efecte nocive asupra intregului organism, iar suprasolicitatea vederii si expunerea ochilor la influenta negativa a factorilor de mediu induce in special oboseala oculara, dureri de cap si scaderea acuitatii vizuale. Radicalii liberi rezultati in urma actiunii acestor agenti, precum si cei formati in urma proceselor metabolismului celular pot afecta sever ochii. In aceste situatii este necesar un tratament naturist cu luteina, unul din principalii carotenoizi cu actiune antioxidanta foarte eficienta pentru protectia naturala si o sanatate maxima a ochilor. Dupa ce patrunde in organism si este absorbita, luteina se fixeaza in mod special la nivelul ochilor, in doua zone ale acestora: intr-o portiune a retinei numita pata galbena (macula) si la nivelul cristalinului.

...
Lutein Plus

Lutein Plus este o versiune imbunatatita a produsului naturist Lutein, caruia i-au fost adaugati inca patru antioxidanti (zeaxantina, extract de afine, vitamina A si vitamina C) pentru a le oferi o solutie complexa tuturor celor care doresc sa-si mentina o acuitate vizuala optima.

Produsul naturist Lutein Plus este recomandat persoanelor care isi suprasolicita ochii, lucreaza la calculator, se uita mult la televizor, conduc, stau in incaperi cu aer conditionat si iluminate artificial sau slab iluminate, tuturor celor care considera ca sanatatea ochilor este importanta.

Ochii sunt permanent expusi actiunii nocive a agentilor exogeni: contactul vizual prelungit cu ecranul calculatorului, al televizorului, expunerea prelungita la radiatiile solare, radiatiile ultraviolete, poluarea atmosferica, fumul de tigara, gazele de esapament etc. Toate acestea au efecte nocive asupra intregului organism, iar suprasolicitatea vederii si expunerea ochilor la influenta negativa a factorilor de mediu induce in special oboseala oculara, dureri de cap si scaderea acuitatii vizuale.

...
Mega protect 4 life

Megaprotect 4 Life este un produs naturist modern cu virtuti terapeutice deosebite si un continut exceptional: extract din frunze de Ginkgo biloba, coenzima Q10, extract de ceai verde (20% polifenoli); carotenoizi vegetali, minerale si aminoacizi cu efect antioxidant: extract de afine (5% antocianine), beta-caroten, retinol, lycopene, vitamina C (ester poliascorbat), ascorbil palmitat, tocoferol complex, seleniu (seleniumetionina), zinc (succinat), mangan (gluconat), L-cisteina, L-glutation (redus), acid alfalipoic.

Ginkgo biloba este unul din arborii miraculosi, denumit simbolic "arborele vietii", ale carui fosile au demonstrat ca exista in urma cu 200 milioane de ani.

Cu toate ca se afla in flora spotana a tuturor continentelor, numai arborele din China a supravietuit ultimei glaciatiuni, fiind cultivat ca arbore sacru. In prezent este cultivat in scop ornamental sau medicinal in China, Japonia, Statele Unite ale Americii, Franta, Coreea.

...
Melatonin

Melatonina este un neurohormon produs de glanda pineala (epifiza) care se gaseste intre cele doua emisfere cerebrale si care determina producerea melatoninei din serotonina. Serotonina este un neurotransmitator eliberat in prezenta triptofanului. Ziua, din triptofan este produsa serotonina, iar noaptea, din serotonina este produsa melatonina. Persoanele care sufera de insomnie sau care au un somn neodihnitor in timpul noptii, au un deficit de serotonina, respectiv de melatonina.

Secretia de melatonina este inhibata pe timpul zilei si stimulata pe timpul noptii pana in jurul orelor 2-3 dimineata, de aceea se mai numeste si “hormonul somnului” sau “hormonul intunericului”. Prin intermediul melatoninei, epifiza informeaza creierul asupra duratei orelor de obscuritate pe o perioada de 24 de ore, ciclu zilnic. Datorita structurii lipofile melatonina difuzeaza usor in organism, trece de membranele celulare, in particular de neuroni si actioneaza benefic asupra sistemului nervos.

...
Protect 4 life

Protect 4 Life este un produs naturist modern si eficace care contine Ginkgo biloba, beta-caroten, vitamina C, vitamina E si seleniu. Aceasta compozitie de exceptie asigura un efect antioxidant potentat al fiecarui component in parte, stimularea sistemului de aparare al organismului si tratamentul unor boli cardiovasculare: hipertensiune arteriala, varice, hemoroizi, boala Alzheimer, dementa senila de cauza vasculara, ateroscleroza, retinopatia diabetica, memorie, impotenta sexuala etc.

Ginkgo biloba face parte din familia Gincoaceae, este unul din arborii miraculosi, denumit simbolic "arborele vietii" si este cel mai vechi copac de pe pamant - traieste ca specie de aproximativ 200 de milioane de ani, fiind considerat o "fosila vie". Are o capacitate extraordinara de rezistenta si supravietuire, de exemplu, in urma exploziei bombei atomice de la Hirosima, toata vegetatia prezenta in zona a disparut, cu exceptia unui singur exemplar de Ginkgo biloba aflat in fata unui templu; de aceea, a fost considerat simbol al vietii si reinnoirii si a fost integrat intre scarile de acces ale templului la reconstructia acestuia.

...
Smokerade

Radicalii liberi apar in organism pe de o parte din metabolism, pe de alta parte din mediul extern - fum de tigara, poluare atmosferica, gaze de esapament, toxine inhalate sau ingerate digestiv si au efect de distrugere a celulelor organismului, imbatranire prematura, boli pulmonare - astm, bronsita, cancer pulmonar si cu alte localizari, boli cardio-vasculare - ateroscleroza, varice, cardiopatie ischemica, boli inflamatorii articulare - artrita, artroza, reumatism, boli de metabolism - diabet, retinopatie diabetica, etc.

Smokerade - produs naturist cu compozitie complexa si un efect antioxidant remarcabil : extract de ardei rosu - 300,0 mg, acid elagic - 5,0 mg, vitamina C - 60,0 mg, vitamina E - 10,0 mg, zinc - 5,0 mg, seleniu - 20,0 mcg, coenzima Q10 - 2,5 mg, extract de ceai verde (cu 20% polifenoli) - 5,0 mg.

...
Super Co Q10 plus

Coenzima Q10 - ubichinona - substanta asemanatoare unei vitamine, este vitala pentru functionarea organismului uman. CoQ10 actioneaza ca un catalizator in lantul de reactii chimice care creeaza adenozintrifosfatul (ATP) un compus care mareste randamentul energetic cu care functioneaza celulele. Este prezenta in toate celulele organismului (la nivel de mitocondrii), dar mai ales in organele care necesita o cantitate mai mare de energie: inima, muschi, stomac, tesuturile organelor sistemului imunitar, ficat, rinichi, prostata. Organismul sanatos este capabil sa-si sintetizeze CoQ10 in functie de nevoi, s-a constatat insa ca la persoanele peste varsta de 35-40 de ani sau suferinde de anumite boli - cardiopatie ischemica, infarct miocardic, angina pectorala, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cancer, parodontoza, infectii virale sau microbiene etc., cantitatea de CoQ10 este foarte scazuta, organismul avand nevoie de o cantitate mai mare, pe care insa nu o poate produce.

...
Xantho Plus

Modul modern de viata expune permanent organismul la factori nocivi - radicali liberi – care, prin oxidarea celulelor organismului pot conduce la instalarea unor boli degenerative grave. De aceea este necesara adoptarea unui stil de viata echilibrat, alimentatie sanatoasa, practicarea de exercitii fizice in aer liber, evitarea expunerii la radiatii si noxe, evitarea suprasolicitarii intelectuale si fizice, respectarea unui program zilnic destinat odihnei si relaxarii.

Pentru a lupta cu bolile care se instaleaza datorita actiunii radicalilor liberi este necesar sa consumam un produs naturist cu actiune puternic antioxidanta si antiinflamatoare, cum este produsul Xanto Plus. Ingredientul principal al Xanto Plus este extractul Xanthosteen (extract din fructul de mangostana, antioxidant foarte puternic), imbogatit cu un amestec special care contine extracte de antioxidanti puternici precum ceai verde, grapefruit, seminte de struguri, rodii si afine.