INAMED CONSULT

Multivitamine

...
Full spectrum

 Vitaminele si mineralele sunt indispensabile vietii. Alimentele consumate in mod obisnuit aduc un aport insuficient de vitamine si minerale in organism.

Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice cu raport optim intre vitamine. Aportul suplimentar de vitamine sporeste necesarul de minerale.

Se impune utilizarea preparatelor care contin minerale dozate optim si mai ales sub forma chelatata cu aminoacizi, care le confera efect retard, sunt pastrate in organism 10-18 ore si absorbite eficient la nivel intestinal.

Full Spectrum - produs naturist - 1 tableta contine: vitamina C (extract de macese) - 60 mg, calciu - 50 mg, magneziu - 25 mg, bitartrat de colina - 20 mg, inozitol - 20 mg, niacinamida - 10 mg, betaina HCl -10 mg, zinc (gluconat) - 10 mg, potasiu (gluconat) -10 mg, vitamina A (beta caroten) - 1500 UI, vitamina E (D-alfa tocoferol acetat) - 7 UI, PABA (acid para-aminobenzoic) - 5 mg, acid pantotenic - 5 mg, rutina - 4 mg, complex de flavonoide din lamaie - 4 mg, fier - 4 mg, mangan - 3 mg, complex hesperidinic - 2 mg, cupru - 1,5 mg, vitamina B6 (piridoxin hidroclorid) - 1,2 mg, vitamina B2 (riboflavina) - 1,1 mg, vitamina B1 (tiamin hidroclorid) - 1 mg, acid folic - 200 mcg, iod - 80 mcg, biotina - 40 mcg, crom - 25 mcg, seleniu - 20 mcg, molibden - 10 mcg, vitamina B12 - 1 mcg.

Full Spectrum ofera un spectru larg de elemente necesare zilnic organismului uman si care au rol profilactic si de tratament naturist al unor afectiuni aparute din dezechilibrul nutritiv. Vitamina C - antioxidant puternic, contribuie la formarea substantei intercelulare din peretii vaselor capilare, a colagenului si a tesutului osos, este necesara pentru cresterea si maturarea normala a celulelor. Lipsa ei: imunitate scazuta, infectii, viroze, oboseala, scorbut, ochi uscati, rahitism, osteoporoza, gingivita, anemie.

Vitamina A - beta caroten, este esentiala pentru cresterea si integritatea functionala a celulelor epiteliale, pentru vederea normala, pentru sinteza glicoproteinelor. Lipsa: sensibilitatea ochilor la lumina, imunitate slabita, piele uscata si rugoasa, unghii friabile.

Vitamina E - antioxidant puternic, amelioreaza si usureaza respiratia si oxigenarea la sportivi si la persoanele cu activitate fizica intensa, este esentiala pentru formarea de ADN si ARN. Lipsa: imunitate scazuta, migrene, imbatranirea tesuturilor, pierderea elasticitatii arterelor si a fluidizarii sangelui - varice, ateroscleroza, blocaj coronarian si alte probleme circulatorii, miozita - inflamarea tesutului muscular, miopie, strabism etc.

B complex - fiecare dintre vitaminele complexului B asigura una sau mai multe necesitati specifice, au rol in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor, in functionarea normala a musculaturii, a sistemului nervos, cardiovascular si digestiv, intervin in procesul de crestere la copii si intarzie imbatranirea prematura, scad nivelul de colesterol si trigliceride, au rol in formarea hematiilor si a hemoglobinei, ajuta la cresterea si pigmentarea parului, ajuta in efort fizic intens si la sportivi. Lipsa: imunitate scazuta, anemie, oboseala cronica, depresie, iritabilitate, anxietate, memorie slaba, caderea si depigmentarea parului, boli cardiovasculare etc. Acid folic - este extrem de important, daca lipseste trebuie adus in organism prin tratament naturist.

Acidul folic scade nivelele sanguine de homocisteina - un aminoacid nociv asociat cu ateroscleroza, infarct miocardic, accident vascular cerebral, hepatita, ciroza. In perioada de fertilitate, femeile trebuie sa-si asigure suficient acid folic pentru a preveni anomaliile congenitale ale copilului - spina bifida (inchiderea defectuoasa a maduvei spinarii la fat). Lipsa: tulburari psihice, stres, depresie, iritabilitate, lipsa de concentrare, memorie slaba, anomalii congenitale, boli cardiovasculare - ateroscleroza, infarct miocardic, accident vascular cerebral.

Minerale si oligoelemente: participa la cele mai importante functii ale organismului, sunt esentiale in procesul de crestere si dezvoltare, intarzie procesul de imbatranire, au rol important in metabolismul proteinelor, glucidelor si proteinelor, in procesele energetice, sunt nutrienti esentiali pentru procesele vietii, ajuta in efort fizic intens si la sportivi. Lipsa: imunitate scazuta, anemie, rahitism, osteoporoza, depresie, ateroscleroza, aritmii cardiace, infarct miocardic, hipertensiune arteriala, colesterol marit, crestere incetinita, imbatranire prematura.

 

Mod de administrare: 1-3 tablete/zi sau conform recomandarilor.  

 

Prezentare: flacon cu 100 tablete.

...
Infant formula

O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat ceilalti copii.

Infant Formula - produs naturist sub forma lichida - 1 ml contine:Vitamina C - 35 mg, vitamina B3 - 8 mg, vitamina E - 4UI, acid pantotenic -3 mg, vitamina B2 - 0,6 mg, vitamina B1 - 0,5mg vitamina B6 - 0,4 mg, vitamina A - 400 mcg, vitamina B12 - 0,5 mcg.

Infant Formula contine polivitamine produse din materii prime strict naturale, vitamina A este extrasa din ulei de peste, vitamina E din ulei de plante, iar vitaminele B si C de asemenea de provenienta naturala.

...
Kids Greens

Kids Greens este un produs naturist conceput in urma unor cercetari indelungate si laborioase, pentru a oferi copiilor, intr-o singura tableta, toti nutrientii necesari pentru o crestere sanatoasa. Kids Greens este o combinatie perfecta de ingrediente si, desi este conceput pentru copii, poate fi utilizat de intreaga familie. Milioane de parinti din lumea intreaga se chinuie sa isi convinga copii sa manance legume. Aceste tablete de mestecat au un gust deosebit, copii le adora si cred ca mesteca bomboane cu vitamine, cand de fapt, consuma legume organice.

Un copil sanatos este capabil de performante fizice si mentale mai bune la scoala si in orice domeniu al vietii. Sanatatea se bazeaza pe o alimentatie completa, incepe din primele clipe ale existentei si dureaza toata viata. Alimentatia sanatoasa in perioada copilariei este importanta nu numai pentru stadiul respectiv, ci si pentru ca ea influenteaza viata ulterioara de adult, dezvoltarea corespunzatoare a organismului si prevenirea unor posibile probleme de sanatate in viitor.

...
Lion kids cu vitamina D

Sanatatea se bazeaza pe o alimentatie completa, incepe din primele clipe ale existentei si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor, imbunatatirea memoriei, precum si cresterea rapida necesita un aport alimentar de vitamine si minerale prin tratament naturist.

Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave in evolutia si cresterea normala a copiilor, pe langa aceasta, factorii externi - stres, lumina artificiala, poluarea mediului, radiatiile ionizante, conservantii alimentari, unele medicamente etc.- cresc nevoile vitaminice ale organismelor in dezvoltare.

Astfel apar carentele, cu urmari multiple, cum ar fi: anemie, rahitism, osteoporoza, depresie, memorie slabita, migrena, insomnie, imunitate ineficienta, crestere si dezvoltare incetinita.

...
Menopausal formula

Menopauza nu este o boala, este o faza normala din viata unei femei si corespunde cu oprirea ciclului menstrual. In cazul multor femei, aceste schimbari sunt insotite de simptome neplacute cum ar fi: bufeuri, transpiratie abundenta, depresie, iritabilitate, insomnie, tulburari de memorie, probleme urinare, stare de oboseala. In aceasta perioada se declanseaza cu precadere boli ca diabet zaharat, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica si osteoporoza. Numeroase studii medicale actuale au aratat un interes deosebit pentru fabricarea de produse naturiste adaptate pentru menopauza.

Simptomele neplacute ale menopauzei si unele boli care pot sa apara pot fi contracarate prin tratament naturist. Menopausal Formula - produs naturist CaliVita - foarte eficient in menopauza si contine: plante - coada calului, angelica, ginseng siberian, scai binecuvantat, glycyrriza, vitex, cimicifuga; vitamine - A, beta caroten, D3, E, B1, B2, B3, B5, B6, biotina, B4, PABA, B12, C, colina, inozitol; minerale - calciu, potasiu, zinc, cupru, magneziu, fier, mangan, iod, seleniu, crom, molibden, bor.

...
New life multivitamin

Gravidele si mamele care alpteaza au nevoie de o alimentatie cu o compozitie speciala. Necesarul de fier in perioada graviditatii este dublu fata de cel normal. Pentru a acoperi acest necesar ar fi nevoie de o alimentatie cu o valoare energetica de 5000-7000 calorii/zi, ceea ce ar depasi cu mult necesarul energetic zilnic.

De aceea, la gravide, de cele mai multe ori aportul de fier este insuficient si duce la anemie feripriva care va afecta si fatul. Anemia instalata sub varsta de 1 an influenteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale, greu recuperabile prin administrarea ulterioara a fierului.

Gravidele au nevoie si de cantitati mari de calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a fatului - pentru formarea si dezvoltarea sistemului osos si a dentitiei, dar si mamei pentru a nu se decalcifia.

...
Senior formula

Varstnicii reprezinta un segment important din populatia totala in lumea intreaga, inclusiv in tara noastra. Se stie insa, ca reprezinta o categorie vulnerabila si ca, odata cu inaintarea in varsta, necesarul de vitamine si minerale al organismului creste. Cauzele sunt diverse: scaderea capacitatii de absorbtie a nutrientilor, aparitia unor afectiuni, consumul de medicamente, interventii chirurgicale, probleme metabolice si de digestie etc. Senior Formula - produs naturist - 1 tableta contine: frunze de Ginkgo biloba - 10 mg, superoxid dismutaza - 15 mcg, vitamina E - 10 mg, beta-caroten - 1,77 mg, vitamina C - 60 mg, vitamina B1 - 1,2 mg, vitamina B2 - 1,5 mg, niacinamida - 10 mg, acid folic - 70 mcg, acid pantotenic - 3 mg, vitamina B6 - 1,5 mg, biotina - 50 mcg, colina - 5 mg, inozitol - 5 mg, PABA - 4 mg, vitamina B12 - 1 mcg, potasiu - 5 mg, zinc - 5 mg, cupru - 300 mcg, fier - 3 mg, mangan - 800 mcg, crom - 50 mcg, molibden - 25 mcg, betaina HCl - 2 mg, bioflavonoide din citrice - 5 mg, complex hesperidinic - 1 mg, L-glutation - 1 mg, iod - 20 mcg, seleniu - 20 mcg, extract de seminte de struguri - 1000 mcg, luteina - 500 mcg, extract de coaja de pin - 1 mg.

...
Super mega 50

Adaosul de vitamine si minerale este necesar pentru sanatatea tuturor persoanelor, nu doar pentru sportivi sau pentru cei care desfasoara activitati fizice sau intelectuale cu un consum mare de energie. Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 - 1 tableta contine: vitamina C - 250 mg, vitamina E - 100 UI (100mg), vitamina B1 - 50 mg, vitamina B2 - 50 mg, niacinamida - 50 mg, acid pantotenic - 50 mg, vitamina B6 -50 mg, colina - 50 mg, inozitol - 50 mg, PABA - 50 mg, calciu - 50 mg, magneziu - 25 mg, rutina - 25 mg, complex de bioflavonoide - 25 mg, L-cisteina - 25 mg, zinc -15 mg, betaina HCl - 15 mg, potasiu - 10 mg, fier - 9 mg, complex hesperidinic - 5 mg, L-glutation - 5 mg, macese - 5 mg, mangan - 3 mg, vanadiu - 1,5 mg, bor - 1 mg, vitamina A - 7500 UI, cupru - 500 mcg, molibden - 250 mcg, acid folic - 200 mcg, iod - 150 mcg, crom - 100 mcg, biotina - 50 mcg, vitamina B12 - 50 mcg, seleniu - 25 mcg, vitamina D - 400 UI.

...
Vital A

Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina.Codul genetic al grupei sanguine A predispune la o alimentatie vegetariana. Dr. D`Adamo a constatat ca aceste persoane au teren sensibil pentru boli digestive - hipoaciditate gastrica, digestie ingreunata a alimentelor, constipatie, colon iritabil, boala Crohn, colita, mai ales pe baza de stres; niveluri crescute ale trigliceridelor si colesterolului, boli cardiovasculare in antecedente familiale - ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica; anemie prin deficit de absorbtie a vitaminei B12, tulburari de coagulare ale sangelui, nu poseda suficienti factori de coagulare; predispozitie la diabet a persoanelor din grupa A cu antecedente familiale si la persoanele grupei A care consuma cantitati mari de carne si produse lactate timp indelungat; boli hepato-biliare - disfunctii hepatice, ciroza hepatica, dischinezie biliara, litiaza biliara; sistem imun lent - sensibilitate la infectii, viroze, predispozitie la cancer; sensibilitate mare la stres - persoanele din grupa sanguina A sunt mai tensionate.

...
Vital AB

Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina.

Dr. D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament naturist. Pe baza cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte din literatura de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au creat produse naturiste specifice destinate fiecarei grupe sanguine.

Dr. D`Adamo a constatat ca grupa sanguina AB este uneori asemanatoare cu grupa A, alteori cu grupa B, uneori o fuziune a ambelor. Grupa sanguina AB este o grupa rara si complexa din punct de vedere biologic.

...
Vital B

Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina.

Dr. D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si aportul de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina prin tratament naturist.

Pe baza cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte din literatura de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au creat produse naturiste specifice destinate fiecarei grupe sanguine.

Persoanele cu grupa sanguina B pot consuma alimente de orice fel. Pot manca mai multa carne decat cei din grupa sanguina A, au insa nevoie de lapte si produse lactate.

...
Vital O

Astazi exista dovezi ca proprietatile genetice ale unui individ, determinate de grupa sanguina, sunt factori de baza care influenteaza predispozitia la anumite boli. Prin urmare, acestea determina frecventa mai crescuta a anumitor afectiuni la persoanele cu o anumita grupa sanguina.

Dr. D`Adamo a stabilit nu numai tipul de alimentatie predilecta fiecarei grupe sanguine, ci si un tratament naturist cu aport de vitamine, minerale si plante medicinale necesare organismului in functie de grupa sanguina. Pe baza cercetarilor doctorului D`Adamo si a celorlalte referinte de specialitate, firma 4Life si apoi CaliVita International sunt printre primele din lume care au creat produse naturiste specifice destinate fiecarei grupe sanguine.

Dr. D`Adamo a constatat ca organismele cu grupa sanguina O sunt adaptate pentru o alimentatie bazata in special pe carne, de aceea aceste persoane au un nivel mai ridicat al aciditatii gastrice necesar pentru digestia proteinelor animale.