Tonik Class - Reparatii, modificari si executie de tamplarie PVC si aluminiu, Bucuresti

Lucrari cu sticla securizata

...
Lucrari cu sticla securizata

Ai o lucrare cu sticla securizata si nu stii ce solutii sa alegi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0723.50.56.97 si specialistii nostri te vor consilia GRATUIT!

Echipa nostra realizaza o gama variata de lucrari cu sticla securizata:- usi- vitrine- cabine de dus- scari- pardoseli- balustrade- mobilier

Iti oferim si lucrari de compartimentare pentru crearea unor spatii deschise sau semi-private.

Echipa noastra realizeaza si lucrari pentru mobilierul urban:- cabine telefonice- statii pentru mijloacele de transport- intrari in cladiri- panouri de semnalizare- acoperisuri

Sticla securizata este o sticla speciala obtinuta printr-un procedeu care conduce la crestera rezistentei mecanice pana la de sase ori mai mult in raport cu sticla clasica, motiv pentru care poate fi utilizata cu succes in aplicatii in care se impune prinderea mecanica a unor piese metalice pe sticla.

Sticla securizata mai are si avantajul ca, in cazul spargerii, se fragmenteaza in elemente de dimensiuni mici si forme netaioase, ce nu prezinta un pericol la adresa sigurantei persoanelor care pot veni in contact cu acestea. Datorita acestei caracteristici, sticla securizata isi gaseste aplicabilitate si pentru situatiile in care exista riscul de spargere accidentala (vitrine pentru magazine si spatii comerciale, perti despartitori, acvarii, cabine de dus, lifturi, trepte, balustrade, padoseli de sticla, mobilier, acoperisuri etc.).

Sticla securizata se mai diferentaza de sticla clasica si prin rezistenta ridicata la uzura, coroziune si agenti atmosferici.

Pentru orice fel de lucrari echipa noastra de specialisti este pregatita sa raspunda cu maxima promptitudine solicitarilor tale. Iti stam la dispozitie si cu un serviciu de urgente 24/7, la numarul de telefon 0723.50.56.97.

Iti asiguram in mod gratuit serviciile de deplasare la locul lucrarii, constatare, evaluare, consultanta si transport.

Asiguram garantie si postgarantie pentru toate tipurile de lucrari.

Colaborand in mod direct cu mari producatori cum ar fi REHAU, DECEUNINCK, ALUMIL, EXALCO sau ETEM iti putem oferi reduceri de pana la 40% la lucrarile cu materiale de la acesti producatori.