Tonik Class - Reparatii, modificari si executie de tamplarie PVC si aluminiu, Bucuresti

Pereti cortina

Ai o lucrare cu pereti cortina si nu stii ce solutii sa alegi? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0723.50.56.97 si specialistii nostri te vor consilia GRATUIT!

Termenul de "pereti cortina" semnifica, in esenta, fatade moderne, obtinute prin combinatii echilibrate intre diferite materiale, in special sticla si aluminiu, avand functie de izolare termica si fonica, dar mai ales un rol estetic, cu posibilitati infinite de design si stil.

   

Echipa noastra iti ofera servicii de reparatii, modificari sau executie pentru o gama variata de tipuri de pereti cortinapereti cortina clasicipereti cortina semi-structuralipereti cortina structurali.

Pentru orice fel de lucrari de reparatii, modificari sau executie de pereti cortina echipa noastra de specialisti este pregatita sa raspunda cu maxima promptitudine solicitarilor tale. Iti stam la dispozitie si cu un serviciu de urgente 24/7, la numarul de telefon 0723.50.56.97.

Iti asiguram in mod gratuit serviciile de deplasare la locul lucrarii, constatare, evaluare, consultanta si transport.

Asiguram garantie si postgarantie pentru toate tipurile de lucrari de reparatii, modificari sau executie de pereti cortina.

Colaborand in mod direct cu mari producatori cum ar fi REHAU, DECEUNINCK, ALUMIL, EXALCO sau ETEM iti putem oferi reduceri de pana la 40% la lucrarile de reparatii, modificari sau executie de pereti cortina cu materiale de la acesti producatori.

Galerie foto
  • ...