Tonik Class - Reparatii, modificari si executie de tamplarie PVC si aluminiu, Bucuresti

Servicii

  • Ai o lucrare de tamplarie PVC / aluminiuplase impotriva insectelorpereti cortinarulouri exterioareplacari cu bond sau cu sticla securizata, si nu stii ce solutii sa alegi?
  • Nu esti familiarizat cu specificatiile tehnice?
  • Nu stii ce se potriveste cel mai bine cerintelor tehnice, dar si estetice, ale lucrarii tale?
  • Vrei sa fii sigur ca alegi solutia cea mai potrivita, dar si cea mai convenabila in termeni de pret?

Atunci ai ajuns unde trebuie!

Contacteaza-ne si specialistii nostri te vor consilia GRATUIT pentru a gasi cea mai buna solutie. Experienta nostra reprezinta garantia reusitei lucrarii tale.

Reparatii Termopane este un serviciu profesional de reparatii si executie de tamplarie PVC si aluminiu, plase impotriva insectelor, pereti cortina si rulouri exterioare. Reparatii Termopane executa, de asemenea, placari cu bond si lucrari cu sticla securizata.

Reparatii Termopane iti asigura in mod GRATUIT serviciile de deplasare la locul lucrariiconstatareevaluareconsultanta si transport.

Pentru toate tipurile de lucrari, echipa noastra de specialisti este pregatita sa raspunda cu maxima promptitudine solicitarilor tale. Daca ai nevoie de o actiune rapida, Reparatii Termopane iti sta la dispozitie cu un serviciu de urgente 24/7, la numarul de telefon 0723.50.56.97.

Reparatii Termopane iti asigura garantie si postgarantie pentru toate tipurile de lucrari.

Reparatii Termopane colaboreaza in mod direct cu mari producatori ca REHAU, DECEUNINCK, ALUMIL, EXALCO sau ETEM si iti poate oferi reduceri de pana la 40% la lucrarile cu materiale de la acesti producatori.

Te invitam sa vizualizezi cateva lucrari si detalii din lucrari ale echipei noastre in sectiunea Portofoliu.

Galerie foto
  • ...