Tonik Class - Reparatii, modificari si executie de tamplarie PVC si aluminiu, Bucuresti

Tamplarie PVC si aluminiu

...
Tamplarie PVC si aluminiu

  • Ai o lucrare de reparatii sau executie de tamplarie PVC sau aluminiu si nu stii ce solutii sa alegi?
  • Nu esti familiarizat cu specificatiile tehnice?
  • Nu stii ce se potriveste cel mai bine cerintelor tehnice, dar si estetice, ale lucrarii tale?
  • Vrei sa fii sigur ca alegi solutia cea mai potrivita, dar si cea mai convenabila in termeni de pret?

Contacteaza-ne si specialistii nostri te vor consilia GRATUIT pentru a gasi cea mai buna solutie.

Echipa noastra iti ofera o gama larga de lucrari de tamplarie din PVC si aluminiu:- Montari/demontari tamplarie;- Intretinere si revizii periodice;- Inlocuiri geam termopan;- Gauriri geam termopan pentru tubulatura hota;- Inlocuiri si reparatii feronerie, balamale, manere, butuci, broaste;- Inlocuiri garnituri (chedere);- Gresari tamplarie si feronerie;- Modificari din deschidere simpla in deschidere oscilobatanta;- Modificari din fereastra fixa in fereastra cu deschidere;- Montari si inlocuiri glafuri pentru interior si exterior;- Inlocuiri garnituri termopan uzate sau necorespunzatoare;- Remedierea diferitelor probleme de fabricatie;- Realizari reglaje pentru usi si ferestre pentru rezolvarea problemelor de inchidere/deschidere, de etansare si de izolare fonica;- Montari grile de aerisire.

Tamplarie PVC

Echipa noastra s-a specializat in lucrari reparatii si executie de tamplarie PVC cu sisteme REHAU si SALAMANDER.

Tamplarie aluminiu

Echipa noastra iti ofera servicii de reparatii sau executie de tamplarie cu profile de aluminiu atatcu rupere termica cat si fara rupere termica.

Pentru orice fel de lucrari de reparatii si executie de tamplarie PVC si aluminiu echipa noastra de specialisti este pregatita sa raspunda cu maxima promptitudine solicitarilor tale. Iti stam la dispozitie si cu un serviciu de urgente 24/7, la numarul de telefon 0723.50.56.97.

Iti asiguram in mod gratuit serviciile de deplasare la locul lucrarii, constatare, evaluare, consultanta si transport.

Asiguram garantie si postgarantie pentru toate tipurile de lucrari de reparatii si executie de tamplarie PVC si aluminiu.

Colaborand in mod direct cu mari producatori cum ar fi REHAU, DECEUNINCK, ALUMIL, EXALCO sau ETEM iti putem oferi reduceri de pana la 40% la lucrarile de reparatii si executie de tamplarie PVC si aluminiu cu materiale de la acesti producatori.