Time Out Cafe - Bar & Cafenea Bucuresti

Club Rummy

...
Club Rummy

In cafeneaua Timeout poti veni cu prietenii tai sa-ti incerci norocul la o partida de rummy. Joc foarte popular la noi, rummy sau remi cum este adaptat in limba romana, este un joc de cel putin 4 persoane, ideal pentru grupuri mari de prieteni.

Jocul de remi probabil ca este cel mai adaptat joc dintre cele arhicunoscute, pe langa sah, table sau poker. Exista mai multe versiuni cu privire la originile jocului de remi. De exemplu, se crede ca jocul original de remi ar avea origini spaniole, evoluand apoi catre Mexic si Statele Unite, acolo de unde isi trage numele comercial pe care-l stim cu totii. Alte varinte ale originii acestui joc s-ar afla in China, unde se juca o varianta primitiva de remi numita Kon Khin sau in Franta, derivand din celebrul Poker.

Poate tocmai datorita faptului ca este un joc a carui origine inca este disputata ii confirma popularitatea in intreaga lume, fiecare jucator avand prorpiul sau set de reguli.

Va invitam sa va aduceti prietenii la Timeout Cafe Bar&Games pentru a va bucura de acest joc intr-un ambient placut, servind o cafea, descatusandu-va astfel de problemele de la servici. Daca jocul de remmy vi se pare prea lung pentru timpul pe care il aveti la dispozitie, puteti incerca foosball, Wist, Rentz, Bridge sau daca sunteti fani ai jocurilor digitale, puteti inchiria o consola de Xbox, Playstation sau Wii.

Oricare ar fi preferintele dumneavoastra in materie de distractie, Timeout Cafe va ofera toate posibilitatile de relaxare impreuna cu cei dragi.