Time Out Cafe - Bar & Cafenea Bucuresti

Tabla darts profesionala

Desi pentru unii poate parea plictisitor, jocul de darts devine, cel putin in Romania, un sport din ce in ce mai popular. Concentrarea si indemanarea reprezinta cuvinte cheie ale acestui sport ce poate fi practicat de orice, la orice varsta si indiferent de conditia fizica.

Jocul de darts isi are originile in Evul Mediu, cand arcasii isi exersau abilitatea de a tinti, scurtandu-si sagetile si aruncandu-le pe fundul unor butoaie de vin rasturnate. Aceasta activitate era intens practicata in barurile si hanurile vremurilor, acolo unde arcasii poposeau si isi aratau abilitatile.

Varianta jocului pe o tabla incercuita isi are originile in exercitiul de aruncare a sagetilor in trunchiurile de copac desprinse, cu inelele formate in mod natural, pentru a delimita anumite zone si pentru ca aruncatorii sa-si fixeze cu mai multa precizie tintele.

Brian Gamlin este considerat inventatorul jocului modern de darts, care a introdus aranjarea numerelor p?e tabla de joc astfel incat sa minimizeze aspectul ce tine de noroc si pentru a-i determina pe jucatori sa se concentreze mai mult.

Desi la prima vedere poate parea un joc monoton, suntem sigur ca darts-ul va va acapara, provocandu-va in a va arata maiestria si precizia in aruncarea sagetilor. Este un joc antrenant, un joc in care concentrarea se imbina cu dexteritatea, pe care, chiar daca nu o aveti, cu siguranta o veti reliefa practicand acest joc.

TimeOut Cafe Bar&Games te asteapta sa descoperi acest joc al mintii si al indemanarii, oferindu-ti posibilitatea de a te relaxa si in acelasi timp, de a te detasa de rutina zilnica. Ia-ti prietenii cu tine si lansati provocarea celui mai bun arcas, cu cea mai precisa aruncare. De asemenea, la noi poti gasi multe alte posibilitati de distractie, pe langa un meniu complet in ceea ce priveste sortimentele de cafea, bere, shot-uri sau cocktailuri.

  

Galerie foto
  • ...