Soral Technik sisteme tehnica solara Ilfov

Usi de garaj

...
Usi garaj sectionale

Usile de garaj sectionale asigura rezistenta, designul si confortul termic al unui garaj incalzit, comoditate si siguranta in utilizare.

Modelul usilor de garaj sectionale cel ma folosit este de tip liniar. Dar poate fi si de tip neted, microrib sau casetat.

Izolatia termica este asigurata de panourile din otel de 40 mm grosime cu spuma poliuretanica (k=0,49W/mpK ) si de chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient de transfer termic pentru intreaga usa de k=0,9 W/mpK.

Actionarea usilor de garaj sectionale se realizeaza manual sau electric cu telecomanda (existand si posibilitatea actionarii manuale in caz de urgenta).

Se pot realiza atat usi de garaj sectionale pentru spatii rezidentiale, cat si industriale.

Culorile standard sunt alb, maro, gri, argintiu, antracit si negru. La cerere se poate vopsi orice culoare RAL. Optional imitatii de lemn stejar auriu, stejar inchis, mahon, nuc.

...
Usi de garaj rulou

Usi de garaj rulou – alternativa pentru garaje atipice, acestea avand utilizare si in cazul inchiderii spatiilor comerciale si industriale.

Izolatia termica a usilor de garaj rulou este realizata cu ajutorul lamelelor de aluminiu tip 77 cu spuma poliuretanica de 19 mm grosime si a sinelor de ghidare din alumniu extrudat cu perii si cheder de etansare in partea inferioara.

Actionarea usilor de garaj rulou se realizeaza in doua moduri: cu manivela si electric: cu buton si telecomanda ( existand si posibilitatea actionarii manuale in cazul unei pene de curent).

Culorile disponibile pentru caseta, ghidaje si lamele sunt alb, maro si stejar auriu.
Optional: Pentru solutii constructive mai economice se pot utiliza si lamele de aluminiu tip 55 mm cu spuma poliuretanica de 14 mm grosime.

Usi de Garaj Rulou Industriale

Prin colaborarea cu producatorul grec firma BIOROL firma noastra ofera solutii pentru inchiderea spatiilor de dimensiuni mari si foarte mari. Lamele cu inaltimea de 105 mm realizate din aluminiu sau otel. Acestea pot fi izolate sau neizolate termic, pot fi lamele perforate pentru aerisire, pot fi lamele cu policarbonat pentru vizibililate. Gama larga de culori in standard