Soral Technik sisteme tehnica solara Ilfov

Obloane

...
Obloane aluminiu

Pe langa functia estetica, obloanele din aluminiu au rolul de intimitate, siguranta, confort termic si fonic si ofera un plus de confort si securitate caminului dumneavoastra.

Obloanele din aluminiu pot fi executate cu lamele fixe sau mobile  O caracteristica importanta a obloanelor cu lamele mobile, o constituie reglajul luminii, fiind o solutie excelenta de umbrire in zilele insorite de vara.

De asemenea, obloanele din aluminiu sunt eficiente in perioada de vara, deoarece sunt si o bariera pentru razele de soare, oferindu-ne un confort deosebit in interiorul caminului. Paleta coloristica este foarte mare, de la clasicele culori ale lemnului pana la culorile pline de viata ale curcubeului.

Soral Technik a ales ca partener al obloanelor de aluminiu, firma Ehret,  una dintre cele mai mari producatoare din Europa de Vest, cu o istorie in acest domeniu, incepand productia de obloane aluminiu din anul 1969. Pentru a va putea consilia cat mai corect in alegerea obloanelor din aluminiu, personalul din conducerea firmei Soral Technik a urmat cursuri de specializare in cadrul fabricii Ehret din orasul Mahlberg, Germania.

...
Obloane din lemn

Obloanele din lemn reprezinta un accesoriu deosebit pentru orice casa, reprezentand mai mult decat un simplu paravan care opreste lumina si protejeaza impotriva intemperiilor, acestea confera siguranta, confort , intimitate.

Desi sunt mai scumpe decat obloanele confectionate din alte materiale, obloanele din lemn ofera mai multe optiuni in materie de stil si design, dand valoare casei.

Obloanele din lemn pot fi executate cu lamele fixe sau mobile.

Obloanele din lemn sunt produse in Slovenia la firma Jelovica si in Germania la firma Kneer Sud Fenster, ambele fiind firme cu zeci de ani de experienta.