Soral Technik sisteme tehnica solara Ilfov

Jaluzele exterioare

...
Jaluzele exterioare suprapuse

Jaluzelele exterioare suprapuse au trei modalitati de actionare: panglica, manivela si electric.

Montate in acelasi timp cu ferestrele, jaluzelele exterioare suprapuse asigura intimitate si siguranta, impiedica incalzirea excesiva vara si previn pierderile de caldura iarna.

Izolarea termica si fonica a jaluzelelor exterioare se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica, a sinelor de ghidare din PVC extrudat cu perii si a casetei suprapuse din PVC cu izolatie din polistiren si capac de vizitare etans.

Culorile disponibile pentru caseta si ghidaje sunt alb si imitatii lemn: stejar natur, stejar auriu, stejar inchis, mahon, nuc. Culorile disponibile pentru lamele sunt alb, bej, crem, maro inchis, maro deschis, argintiu etc si imitatii lemn: stejar auriu, mahon, nuc ;

DATORITA TEMPERATURILOR FOARTE MARI DIN TIMPUL VERII, NU RECOMANDAM CULORI INCHISE PENTRU CASETA si LAMELE.

Optional: jaluzea suprapusa cu plasa de tantari inclusa in aceeasi caseta; un produs cu doua functii: protectie solara si protectie impotriva insectelor.

...
Jaluzele exterioare aplicate

Jaluzelele exterioare aplicate au trei modalitati de actionare: panglica, manivela si electric. 

Montate ulterior ferestrelor, jaluzelele exterioare aplicate asigura intimitate si siguranta, impiedica incalzirea excesiva vara si previn pierderile de caldura iarna.

Izolarea termica si fonica a jaluzelelor exterioare se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica si a spatiului care se creeaza intre acestea si tamplarie. Caseta si ghidajele sunt de asemenea din aluminiu.