Promoplast - Tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Plase anti insecte

Plase anti insecte pe balamale
Plasele anti tantari pe balamale sunt cele mai populare plase datorita intretinerii foarte usoare, aceste plase anti insecte se pot scoate si depozita pe perioada iernii ceea ce le face foarte durabile. Caracteristici tehnice: » realizate din Aluminiu extrudat vopsite in camp electrostatic» plasa antiinsecte este din fibra de sticla ignifuga» se monteaza pe orice tip de fereastra Inchiderea plasei de insecte se face cu ajutorul unui sistem alcatuit din unul sau doua puncte d..
Plase Anti Insecte Rulou
Pe cat de estetice pe atat de utile, plasele anti tantari tip rulou completeaza intr-un mod armonios tamplaria moderna din Aluminiu. Caracteristici tehnice: » carcasa, ghidajele si axul sunt din aluminiu extrudat» plasa antiinsecte este din fibra de sticla ignifuga» ghidajele au perii antivant» are un design placut si se monteaza pe orice tip de fereastra°» se pot realiza plase antiinsecte de tip rulou pana la 2 m latime si 2,4 m inaltime Avantaje: » p..
Plase anti insecte Plisse
Potrivite pentru toate tipurile de tamplarie, pvc sau aluminiu Plasele tip plisse pot fi utilizate pentru usi si ferestre de dimensiuni mari, cu latimi care ajung la 3,2 m si inaltimi de pana la 2,4 m. Caracteristici: » eficienta si designul modern;» sistemul de culisare, fara pretensionare;» foarte rezistente impotriva vantului;» pot fi oprite in puncte intermediare. Aceste plase sunt ultima generatie de sisteme de protectie antiinsecte. Datorita faptului ca sunt ult..