Pas Instal - Instalatii Electrice, Sanitare, Climatizare si Termice Bucuresti

Instalatii electrice

...
Instalatii alimentare energie electrica

Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucatariilor, aparatura medicala etc.

Acestea se realizeaza cu ajutorul conductorilor electrici de diferite sectiuni montati ingropat sau aparent.

...
Instalatii impamantare

Executam acest tip de instalatii care reprezinta ansamblul format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si instalatiile electrice. Rolul acestor instalatii electrice este de a dirija in pamant, in conditii de siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice sau a curentilor de defect datorita deteriorarii izolatiei (instalatie de legare la pamant de protectie), precum si asigurarea unui anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.

...
Instalatii paratraznet

Executam instalatii de paratrasnet care protejeaza imobilele impotriva loviturilor diferite de trasnet din zona imobilului.

Dupa tipul captatorului, paratraznetele pot fi: paratrasnete verticale sau primar si paratrasnete orizontale sau de suprafata.

Paratraznetele au in componenta 3 parti principale:

  • Captatorul loviturii de traznet confectionat din material conducator
  • Conducatorul de legatura intre captator si prize de pamant
  • Priza de pamant a captatorului

Se poate folosi captatorul loviturilor de traznet un paratraznet cu dispozitiv de amorsare (PDA) care reprezinta o solutie eficienta si necostisitoare de protectie impotriva traznetului, asigurand raze mari de protectie la inaltimi mici de montare.

...
Instalatii iluminat si prize

Executam instalatii de iluminat si prize daca toate elementele se monteaza in interiorul cladirilor, atunci instalatiile de iluminat si prize vor fi de interior. In functie de destinati, sunt instalatii electrice interioare care servesc numai pentru iluminat, instalatii electrice care sunt destinate alimentarii receptoarelor ( diversi consumatori) si instalatii electrice pentru ambele destinatii.

In locuinte, cladiri publice, birouri, instalatiile electrice se executa ingropat, iar in hale industriale, subsoluri, baraci pe santiere, instalatiile electrice se executa aparent.

In componenta instalatiei de iluminat si prize se utilizeaza conducte, cabluri, tuburi protectoare, accesorii, aparataj de instalatii (prize, intrerupatoare, comutatoare etc.) si corpuri de iluminat.

...
Instalatii de curenti slabi

Executam instalatii de curenti slabi, prin acestea se intelege toate tipurile de instalatii electrice care sunt parcurse de curenti de intensitate relative mica in raport cu cei ce parcurg instalatile de iluminat si prize.

...
Incalzire in pardoseala

Executam instalatii electrice de incalzire in pardoseala, pentru parti din pardoseala imobilului in care acest lucru este necesar pentru asigurarea confortului termic mai ales acolo unde este mai mare nevoie - zona picioarelor. Acest tip de incalzire se foloseste pentru pardoseala din bai, dormitoare sau oricare alte zone.

Executam sisteme de degivrare pentru zone de acces auto sau pietonal, jgheaburi, burlane, acoperisuri, acestea sigura topirea ghetii si a zapezii care se formeaza in perioadele reci ale anului.

Pentru conducte pentru care exista pericolul de inghet se poate monta un fir incalzitor electric care asigura protectia la inghet a conductelor.

Toate aceste sisteme electrice sunt complet automatizate, au consumuri mici de energie electrica asigurand un confort sporit cladirilor.