Pas Instal - Instalatii Electrice, Sanitare, Climatizare si Termice Bucuresti

Instalatii sanitare

...
Instalatii exterioare de alimentare cu apa

Fiecare cladire are nevoie de o instalatie proprie de alimentare cu apa, care sa raspunda necesitatilor sale specifice. O cladire industriala nu are aceleasi necesitati precum o cladire rezidentiala sau o institutie publica in ceea ce priveste alimentarea cu apa, asa ca fiecare sistem de instalatii de acest fel trebuie ales cu grija. Astfel, PAS INSTAL ofera solutii personalizate de alimentare cu apa, astfel incat alimentarea poate avea ca sursa reteaua publica, reteaua proprie sau puturile proprii. Iar personalizarea serviciilor de instalatii sanitare si nu numai reprezinta de cele mai multe ori un element fundamental in asigurarea succesului unui proiect de acest fel.

Instalatiile de alimentare cu apa pe care PAS INSTAL le realizeaza sunt instalatii de alimentare, instalatii de canalizare menajera si pluviala, instalatii de drenari si pentru stingerea incendiilor. Toate acestea sunt instalatii exterioare. Iar instalatiile interioare executate sunt alimentarea cu apa pentru bai si bucatarii, instalatii de interior pentru stingerea incendiilor, statii de pompare pentru hidrofor, sisteme pentru tratarea apei si boilere de incalzire a apei menajere.

PAS INSTAL se bucura de o larga experienta in domeniu, lucrand la numeroase proiecte de-a lungul tarii si chiar si in strainatate, in decursul a aproximativ 15 ani. In acest timp, a adunat o gama larga de cunostinte, iar expertii care lucreaza aici sunt foarte profesionisti, fiind pregatiti sa indeplineasca pana si cele mai exigente cerinte. In echipa de specialisti gasim ingineri, electricieni, instalatori, sudori, lacatusi si maistri specializati si profesionisti, care pot rezolva orice aspect din domeniul instalatiilor sanitare, electrice, termice, de climatizare si de protectie contra incendiilor.

Astfel, PAS INSTAL ofera o gama complexa de servicii personalizate din domeniul instalatiilor termice, electrice, de climatizare, sanitare, de protectie contra incendiilor pentru orice cladire comerciala, industriala sau rezidentiala. Fie ca e vorba de instalatii simple, pentru apartamente mici, fie de sisteme complicate, pentru cladiri industriale cu nevoi complexe, echipa de experti de la PAS INSTAL este intotdeauna pregatita sa puna la punct fiecare instalatie

...
Sisteme de canalizare

PAS INSTAL executa sisteme de canalizare pentru orice fel de cladire, de la mici case pana la cladiri industriale de mari dimensiuni. Canalizarea poate fi ingropata, in canivouri sau in subsoluri. Astfel, instalatiile de canalizare menajera si pluviala pot fi interioare sau exterioare. Acestea se realizeaza cu tevi de canalizare PVC-KG, cu tevi de polietilena sudata cap la cap sau cu mufe electrosudabile, cu tuburi din beton sau cu tuburi ceramice. Fiecare proiect de succes realizat de PAS INSTAL este efectuat cu profesionalism, datorita expertizei specialistilor foarte priceputi in acest domeniu, care sunt capabili sa ofere consultanta specializata si personalizata fiecarui client in parte.

Expertii din echipa de lucru sunt ingineri, maistri, instalatori, electricieni, sudori, lacatusi mecanici specializati si foarte eficienti in domeniul lor. Astfel, fiecare proiect la care lucreaza este intampinat intotdeauna de un personal calificat, profesionist si capabil sa lucreze eficient. Iar eficienta nu inseamna numai atingerea scopurilor, ci atingerea scopurilor folosind resursele cat mai bine.

PAS INSTAL si-a creat de-a lungul timpului un portofoliu impresionant, care numara constructii civile, comerciale si industriale de mare calibru, dar a lucrat si la proiecte de mica amploare, precum instalarea sistemelor de canalizare la locuinte mici sau institutii fara cerinte speciale. Astfel, prin experienta obtinuta de-a lungul unei perioade de aproape 15 ani pe piata din Romania si chiar si din strainatate, PAS INSTAL reuseste de fiecare data sa ofere cele mai bune servicii pentru fiecare client cu care lucreaza. Iar echipa de specialisti in domeniu este capabila sa realizeze chiar si cele mai complexe sisteme de instalatii.

PAS INSTAL pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de servicii din acest domeniu: instalatii sanitare de interior sau de exterior, instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii electrice si instalatii pentru protectie contra incendiilor.

...
Sisteme de drenaj

Sistemele de drenaj sunt necesare pentru a asigura trainicia anumitor cladiri sau constructii. Exista situatii in care, din cauza unor anumiti factori, cladirile sa fie in contact cu mari cantitati de apa, ceea ce poate duce la coroziunea acestora. Aceste situatii pot fi infiltrarile de apa, scurgerile de pe acoperisuri, topirea zapezii, izvorarile sezoniere etc. Astfel, unele cladiri trebuie sa fie pregatite sa intampine aceste probleme si sa fie dotate cu sisteme de drenaj care sa redirectioneze apa din anumite zone in care ar putea crea probleme.

Este obligatoriu ca fiecare sistem de drenaj sa fie personalizat si creat special pentru spatiul pe care il serveste. Fie ca avem in vedere o cladire rezidentiala sau o cladire industriala, fiecare dintre acestea are necesitati specifice, care trebuie sa fie satisfacute pentru a asigura eficienta sistemului de drenaj. Expertii de la PAS INSTAL ofera consultanta specializata si solutii complexe pentru fiecare cladire care se confrunta cu aceste probleme. Astfel, garantia proiectelor de instalatii este asigurata, iar fiecare client este intotdeauna fericit.

Mai mult decat atat, cu PAS INSTAL beneficiati de expertiza specialistilor in domeniu, care lucreaza de fiecare data cu profesionalism. In plus, inginerii, instalatorii, sudorii, mecanicii si lacatusii din echipa sunt specializati si foarte bine pregatiti in domeniul lor, fiind oricand gata sa raspunda provocarilor pe care le-ar putea intampina in orice proiect. Profesionalismul echipei si orientarea catre obtinerea rezultatelor eficiente sunt printre cele mai importante preocupari.

PAS INSTAL are o larga experienta in domeniul executarii instalatiilor electrice, termice, sanitare, de climatizare si de stingerea incendiilor. Portofoliul sau aduna numeroase si diverse proiecte realizate de-a lungul tarii si chiar si in strainatate, in toata perioada de aproape 15 ani de cand este pe piata din domeniu. De aceea, toata aceasta experienta impresionanta i-a adus numeroase avantaje, cu care poate intampina acum si cele mai complexe proiecte de instalatii de orice fel.

...
Alimentari cu apa

Executam acest tip de instalatii interioare pentru care putem folosi orice tip de materiale existente, teava zincata, teava de cupru, teava de polietilena, teava de polipropilena, teava PVC, etc. Executam montaje pentru obiecte sanitare cu un inalt grad de confort: rezervoare WC ingropate,vase wc, bideuri, lavoare, spalatoare,cadite dus,cazi de baie, cazi de baie, cazi si cadite cu jacuzzi, obiecte sanitare pot fi din materiale ceramice, compozite, etc.

...
Instalatii ridicare presiune apa

Executam acest tip de lucrari de instalatii sanitare pentru statii de ridicare a presiuni apei pentru consum menajer sau pentru instalatiile necesare stingerii incendiilor. Executam montajul tuturor elementelor care intra in component statiilor de ridicare a presiunii apei: rezervoare de acumulare a apei, tevi de distributie, distribuitoare, reductoare de presiune, pompe sau grupuri de pompare, pentru o gama foarte larga de debite si valori ale presiuni apei.