Pas Instal - Instalatii Electrice, Sanitare, Climatizare si Termice Bucuresti

Instalatii stingere incendiu

...
Instalatii hidranti

Executam instalatii de hidranti montati in interiorul cladirilor cat si exteriorul acestora.

Hidrantii de incendiu interior se amplaseaza in locuri vizibile si usor accesibile in caz de incendiu, in functie de raza lor de actiune si de necesitati, in urmatoarea ordine: langa intrari in cladiri, in case de scari, in holuri sau in vestibuluri, pe coridoare, langa intrarea in incaperi si in interiorul acestora.

Hidrantii de incendiu exterior pot fi subterani sau de suprafata si se amplaseaza la o distanta minimum 5m de zidul cladirilor pe care le protejeaza si la 15m de obiectivele care radiaza intens caldura in caz de incendiu.

...
Instalatii sprinklere

Executam instalatii cu sprinklere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva incendiilor pentru spatii comerciale, depozite, spatii de productie, parcari. Superioritatea instalatiilor cu sprinklere este data de faptul ca acestea se declanseaza individual si actioneaza numai asupra ariei incendiate, evitandu-se inundarea inutila a zonelor necuprinse de incendiu.

...
Instalatii perdele apa

Executam instalatii cu drencere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva propagarii incendiilor(utilizand perdele de apa) sau pentru stingerea incendiilor.

Spre deosebire de sprinklere, la care conductele pe care sunt montate sunt tot timpul alimentate cu apa, in cazul drencerelor conductele sunt alimentate prin intermediul robinetilor de alimentare la care actionarea se face manual sau automat in caz de incendiu.

Alegerea tipului de drencer, forma deflectorului pentru dispersarea apei, precum si modul de montare, se stabilesc conform indicatiilor producatorului, avand in vedere scopul urmarit.