Origo Coffee Shop - Bucuresti

Prajitoare cafea

...
Prajitoare cafea

Prajim pentru propriul coffee shop, dar si pentru iubitorii de cafea care au o locatie proprie sau îsi doresc un loc al lor, pe care sa îl dedice cafelei de specialitate.

PRAJIM: CAFEA DE SPECIALITATE, MICROLOT SAU PRIVATE LABEL. ÎN URMA UNUI CUPPING, SE VOR ALEGE BOABELE PREFERATE SI SE VA TESTA PROFILUL DE PRAJIRE POTRIVIT.

Cafea de specialitate = boabe cu origini controlate, cumparate de la fermieri care urmaresc atent si controleaza etapele de crestere, recoltare si procesare ale cafelei;

Microlot = cafea cu punctaj foarte mare, care se foloseste în competitii specializate si care ofera o exeperienta de gust deosebita.

Private Label = propiul blend de cafea, pe care îl stabilim în urma unui cupping; vom alege originile împreuna si vom testa profilul de prajire potrivit.

ORIGO FURNIZEAZA CAFEA PENTRU LOCURI DIN TOATA TARA:- Bucuresti: Steam,Pain Plaisir, Dianei 4, Ivy, Black Habit - Cluj: Roots, Victor. Fresh to go- Brasov: Lavander Cafe & Wine bar-Buzau: Moro Coffee & Juice- Iasi: Jassyro