Origo Coffee Shop - Bucuresti

Cafea Microlot

floral, papaya, nuts

PANAMA #BNP 2310

250,00 lei

 

lavander & roses, exotic, dark chocolate

PANAMA AURUM 1

120,00 lei

 

purple flowers, red fruits, yellow cherries

PANAMA BNP #1926

250,00 lei

Panama #BNP 2310

 

BNP #2310 este un lot special. În 2019, am folosit aceste boabe pentru participarea echipei noastre la campionatele nationale de cafea, devenind comanda speciala a prajitoriei. Este un lot experimental de cafea Gesha dezvoltat de fondatorul Ninety Plus, Joseph Brodsky. Acest proces implica cultivarea si fermentarea controlata, în mai multe etape.

Atentia pentru inovatie si ecologie aduce un gust unic, în ceascaaciditate complexa si integrata, note clare si intense, este o cafea structurata, corpolenta, cu post gust lungAvem 4 loturi Ninety Plus în prajitorie, iar #2310 ne-a impresionat prin cel mai intens si complex profil.  

Ninety Plus este initiativa unei echipe care se implica în cercetare si dezvoltare, procesare si distributie pentru cea mai buna cafea de specialitate. Crescator si producator de cafea single-origin din Panama, Ninety Plus îsi dedica activitatea pentru cultivarea pe termen lung, ecologica, a varietatilor Heirloom, care cresc în conditii 100% naturale, conservând biodiversitatea ecosistemului.

Galerie foto
  • ...