Mural Serv - Renovari, constructii, consolidari Ilfov

Confectii metalice

...
Confectii garduri, balustrade

Mural Serv executa si servicii de confectii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Producem obiecte din fier forjat cum ar fi: porti, garduri, balustrade, gratii din fier forjat pentru ferestre, mobilier, precum si diverse obiecte de ornamentatie.

Echipa noastra poseda o e experienta vasta în prelucrarea fierului forjat, precum si producerea de confectii metalice. Satisfactia clientilor nostri este o dovada ca încercam sa îmbunatatim mereu calitatea si ca încercam sa oferim finisaje ireprosabile.

...
Structuri metalice hale industriale

Structurile metalice au reusit întotdeauna sa capteze interesul majoritatii constructorilor si beneficiarilor deopotriva. Este lesne de inteles de ce se intampla acest lucru, considerentele tehnice fiind cele care stau la baza alegerii materialelor din care sunt confectionate cladirile noastre. Confectiile metalice joaca un rol deosebit de important deoarece acestea sunt capabile sa sustina intr-o foarte mare masura necesitatile uneoi constructii, indeosebi daca vorbim despre una de nivel industrial. Putem include aici fermele pentru structuri de rezistenta, grinzile metalice, scarile sau platformele, elemente cu caracter portant a caror dimensionare si montaj necesita cunostinte foarte bune in acest domeniu.
La Mural Serv incercam in fiecare zi sa realizam structuri de care sa fim mandri. De la structuri destinate unor domenii extrem de serioase si pana la cele destinate agrementului si distractiei. Scenele destinate concertelor sau sustinerii unor anumite evenimente au si ele nevoie de o structura, nu-i asa? Ei bine aici metalul joaca un rol foarte important, iar noi suntem mai mult decat provocati de punerea acestor structuri in opera.
Intelegerea acestor sisteme este deosebit de importanta. In mod cert nu te poti juca cu siguranta utilizatorilor si nu ii poti lasa sa creada ca stii sa faci un anumit lucru cand in realitate nu stii. Pentru noi, cei de la Mural Serv, este foarte important sa ne actualizam cunostintele in concordanta cu solicitarile pietei si tocmai de aceea ne specializam mereu in tot ceea ce inseamna noile tehnologii de punerea in opera a materialelor. Avem la dispozitie atat mijloacele cat si personalul ca;ificat pentru desfasurarea acestor lucrari. Suntem seriosi si pretuim calitatea la cele mai inalte standarde chiar daca vorbim despre montarea unei invelitori sau a unei copertine, sau de realizarea unei structuri complicate, a unui schelet metalic ce va sustine in final o maiestoasa constructie.
In fiecare zi constructiile si confectiile metalice isi gasesc din ce in ce mai mult locul in viatile noastre. Realizam copertine, garduri, borduri, porti metalice, grilaje, balustrade, suporti industriali si rafturi metalice, usi si porti automatizate si in general toata gama de astfel de obiecte ce au ca materie prima de utilizare metalul. 
Din punct de vedere al serviciilor noi va putem asigura de intreaga disponibilitate, de rapiditate si de o calitate ridicata a executiei si de termene scurte de executie, in concordanta cu tipul si solicitarile lucrarilor. Metodele noastre noi conduc catre rezultate vizibile, iar sistemul nostru intern de management al calitatii a condus de-a lungul timpului catre clienti multumiti care s-au transformat in timp in clienti recurenti. Oferim totul atunci cand ni se solicita ajutorul, incepand de la cunostinte si pana la munca fizica necesara bunei desfasurari a proiectului.
Nimic nu ni se pare prea complicat deoarece anii de experienta si situatiile intalnitre ne-au facut sa credem cu tarie ca orice lucrare este importanta si ca trebuie tratata ca atare. Exact aceasta este si credinta noastra. Ca acolo unde este loc de mai bine este indicat sa facem sa fie bine. Ca daca oferta de materiale de constructii este atat de generoasa este practic pacat sa nu o folosim si sa nu o exploatam pentru binele nostru si pentru siguranta noastra a tuturor.