Mural Serv - Renovari, constructii, consolidari Ilfov

Lucrari termoizolante

Realizarea unei constructii nu presupune doar realizarea acesteia din punct de vedere al structurii si adaugarea unor pereti, ci are în vedere si hidroizolarea, sau ermetizarea anumitor componente ale constructiei care sunt supuse la intemperii. 
Panourile termoizolante si montarea acestora reprezinta una dintre cele mai utilizate solutii. În România, vata minerala sau spuma termoizolanta poliuretanica se folosesc cel mai des, iar la Mural Serv poti apela cu încredere pentru o asemenea lucrare. De asemenea executam si lucrari de termoizolare de placare fatade cu polistiren dupa cum puteti vedea si în fotografiile urmatoare.

Revenind la închiderile termoizolante, aceste solutii se folosesc în combinatie cu panourile de sustinere. Au domenii largi de utilizare, atât în mediul industrial cât si în constructiile civile, putând fi folosite pentru pereti, acoperisuri sau terase. Incintele realizate pe aceasta solutie pot avea destinatia de hale metalice, cladiri de locuit, spatiile de birouri, constructii agrozootehnice sau spatii comerciale.

Adesea conditiile de exploatare sunt cele care recomanda utilizarea unor astfel de solutii, mediile corozive sau mediile cu agresivitate chimica ridicata, mediile saline sau oricare alte tipuri de astfel de solicitari, aducând un argument în plus pentru aceasta solutie constructiva.

 Un alt aspect necesar si important tine de etanseizarea rosturilor, a spatiilor constructive care sunt supuse procesului de termoizolare, în acest caz, fiind în mod curent utilizate benzi de etansare precum si alte materiale care au scopul de a ermetiza aceste spatii, fara a afecta aspectul sau structura incintei construite.

La Mural Serv, cautam în permanenta sa utilizam cele mai recente materiale sau solutii constructive, folosim cele mai noi informatii din domeniu, si luam în calcul solicitarile tuturor pentru ca dincolo de procesul contructiv, beneficiarul final trebuie sa fie multumit, pentru ca este cel care va utiliza constructia pentru un numar mare de ani.

Galerie foto
  • ...