Mural Serv - Renovari, constructii, consolidari Ilfov

Tamplarie din aluminiu si PVC

Geamul termopan a devenit omniprezent în constructii deoarece asigura o izolare termica si fonica foarte buna, alte avantaje ale acestei solutii fiind rezistenta la vânt, la foc si la substantele chimice. Deoarece tâmplaria este colorata din fabricatie, de obicei, profilurile PVC nu necesita vopsire, Acestea nu se decoloreaza la soare si nu favorizeaza formarea condensului.

Ferestrele cu tâmplarie din PVC sau aluminiu pot fi folosite în orice încapere: baie, bucatarie, camera de zi, dormitor sau la închiderea balconului, etc. Ele pot prezenta aproape orice deschidere, cu aproape orice forma.
În exterior, profilurile tâmplariei din PVC nu au planuri perfect orizontale, ci usor înclinate, pentru a permite scurgerea apei.

Mural Serv are o experienta vasta în acest domeniu, si utilizeaza linia de productie proprie, garantând calitatea produselor finale. Este motivul pentru care între factorii care ar trebui sa va influenteze alegerea enumeram în ordinea importantei urmatoarele: experienta producatorului de tâmplarie PVC, renumele producatorilor de materiale folosite (profiluri, feronerie, geam termopan), calitatea consultantei oferite, garantia acordata, recomandarile clientilor anteriori si în ultimul rând credem noi, pretul tâmplariei.

Tâmplaria din PVC este recunoscuta pentru calitatile sale remarcabile, si anume :

– Excelenta rezistenta în timp: rezista la raze ultraviolet de tip A si B
– Proprietati anti – mucegai : PVC nu permite dezvoltarea bacteriilor pe suprafata sa.
– Se întretine usoar: se curata cu apa
– Izoleaza termic : coeficient termic ultra satisfacator în functie de numarul de camere a tâmplariei PVC si tipul sticlei
– O rezistenta buna în timp (peste 30 de ani)
– O izolare acustica buna
– Un raport bun pret/ calitate
– O gama larga de culori
– O varietate de forme de tâmplarie ( rotunde, patrate, curbat, triunghiulare, etc )

Rulouri exterioare
Rulourile exterioare au rolul de a proteja atât fonic cât si termic putând avea si rol antiefractie. De asemenea ele pot fi livrate într-o gama variata de culori.
Din punct de vedere al materialului constructiv, ele pot fi din aluminiu sau PVC si pot fi aplicate pe usi de exterior sau ferestre termopan.

Un avantaj important al rulourilor exterioare din aluminiu este acela ca durata lor de utilizare este cu pâna la 10 ani mai mare decât a celor din PVC. De altfel rulourile din aluminiu pot fi aplicate pe orice fel de tâmplarie, nefiind nevoie de pregatiri specifice.

Un alt detaliu constructiv se refera la actionarea acestor sisteme care poate fi facuta electric sau manual. Rulourile au rol protector pentru tamplarie, protejeaza termic si fonic, reusind sa reduca zgomotul cu aproximativ 10 decibeli. De altfel pot obtura complet sau partial lumina din camera si pot fi prevazute cu yala antiefractie.

Durata de folosire a rulourilor exterioare din aluminiu este de 20-25 de ani.

Galerie foto
  • ...