JPA Romania, servicii contabile Bucuresti

Evaluare in afaceri

...
Evaluarea in afaceri

Noi credem ca fiecare proprietar/asociat ar trebui sa determine valoarea afacerii sale, inainte ca altii sa o faca in locul sau.

  • Este vorba despre pretul cerut la atragerea de noi parteneri de afaceri.
  • Este vorba despre impozitele si taxele care se platesc, fie pe proprietati imobiliare sau la vanzarea afacerii.
  • Este vorba despre finantarea afacerii la momentul contractarii unui credit.
  • Este vorba despre transmiterea afacerii catre urmatoarea generatie.

Expertiza noastra in evaluare si gradul ridicat de incredere in valorile obtinute au fost dovedite in numeroase ocazii prin clientii nostri. Atuul nostru este reactia profesionala rapida si eficienta in administrarea solicitarilor primite.

...
Evaluarea proprietatilor imobiliare

Solutia noastra de evaluare a proprietatilor imobiliare asigura o estimare impartiala, independenta a valorii, fie ca aceasta este destinata institutiilor financiare, companiilor private sau persoanelor fizice.

Metodologia noastra este conforma cu Standardele Internationale de Evaluare (“IVSC’), iar modelul nostru de raport este construit pentru a fi pe intelesul tuturor si sustenabil.

Lucrul cu institutiile financiare si clientii acestora ne-a ajutat sa intelegem cerintele ambelor parti, evaluarile noastre incercand o reconciliere a ambelor viziuni, printr-o expunere clara a abordarii si a datelor utilizate.

Integritatea este o conditie a activitatii noastre recunoscuta in practica de catre institutiile financiare si clienti in acelasi timp.

...
Due Diligence

O abordare integrata pe baza analizei riscurilor in procesul de Due Diligence asigura faptul ca:

  • Factorii de creare a valorii sunt prezentati la momentul oportun
  • Sinergiile sunt identificate si pregatite pentru aplicare
  • Riscurile sunt identificate si raspunsul adecvat la acestea este ales in cadrul procesului de integrare

Echipele noastre se ocupa de fiecare dintre componentele procesului: financiar-contabil, legal, comercial, resurse umane si aspect de mediu, punand in comun aptitudinile specifice fiecarei analize.

...
Proiecte de fuziuni si divizari

Extinderea afacerii prin fuziuni si achizitii presupune aptitudini multiple, un proces de decizie bine proiectat si mai mult ca orice: informatie demna de incredere.

Alegerea tintei de achizitie sau a partenerului de fuziune este cheia obtinerii sinergiilor asteptate pentru dezvoltarea capacitatii viitoare. Si nu in ultimul rand este o conditie care permite plata pretului corect sau alocarea costurilor corecte in procesul de fuziune sau achizitie.

Profesionistii nostri specializati au o experienta extinsa in analiza si evaluarea afacerilor tinta, tinand cont de obiectivele finale ale achizitorului.

...
Evaluare pentru fuziuni

Factorii generatori de valoare sunt cruciali in estimarea valorii activelor si a afacerii, constituind si baza de negociere in cadrul unei eventuale tranzactii.

Este importanta intelegerea diferentei dintre evaluarea unei societati in cadrul unei achizitii, fata de cea prin reorganizarea prin fuziune. Intr-o tranzactie tipica de achizitie, cumparatorul are doar posibilitatea achizitionarii activelor in timp ce in cazul unei fuziuni, societatea absorbanta preia atat active cat si datorii.

Pentru cumparator, evaluarea unei companii nu este, si nu trebuie sa fie, doar un exercitiu de aplicare a unor formule la cifrele situatiilor financiare.

Categorii
Date de contact
0213275234; 0213275235
Bd. Mircea Voda, nr. 35, etaj 3, sector 3,
Distribuie