JPA Romania, servicii contabile Bucuresti

Audit si servicii similare

...
Audit

Consideram solutiile pe care le oferim ca fiind OPORTUNITATEA de a adauga valoare proceselor si sistemelor afacerii dumneavoastra si pentru a prezenta o situatie obiectiva a segmentelor care pot fi imbunatatite. Abordarea noastra este aceea de a colabora cu clientul nostru cu scopul de a intelege pe deplin toate procesele si situatiile existente. Va asiguram ca nu vor exista elemente necunoscute. Scopul nostru este de a comunica si a rezolva problemele care ar putea sa apara in timpul executarii misiunii noastre. ECHIPA noastra a dovedit intotdeauna ca munca preliminara de colectarea a datelor poate fi asigurata fara perturbari ale activitatii afacerii dvs. Profesionistii nostri sunt instruiti in prealabil, cu scopul de a facilita colectarea datelor si pentru a indruma personalul clientului sa furnizeze toate informatiile necesare.

...
Examinari limitate

Un angajament de revizuire este mai putin cuprinzator decat un angajament de audit, analizand daca situatiile financiare sunt afectate de denaturari de raportare financiara, in conformitate cu standardele contabile aplicabile.

Oferind in acelasi timp beneficii imediate, un angajament de revizuire ajuta o companie sa se pregateasca pentru colaborari viitoare cu potentiali investitori sau institutii financiare, prin revizuirea situatiilor financiare.

Cui se adreseaza:

  • Companiilor care au contractat sau intentioneaza sa contracteze finantare de la o institutie financiara
  • Companiilor care intentioneaza sa se supuna unui angajament de audit, in viitor
  • Companiilor care intentioneaza sa contracteze capital suplimentar de la parteneri
  • Companiilor care nu au buget alocat unui angajament de audit, dar doresc o asigurare a situatiilor financiare

Categorii
Date de contact
0213275234; 0213275235
Bd. Mircea Voda, nr. 35, etaj 3, sector 3,
Distribuie