ITLevel - Cursuri de IT pentru copii, Bucuresti

Cursuri IT

...
Retele de calculatoare

Retelele de calculatoare sunt sisteme de interconectare a mai multor dispozitive si calculatoare pentru a permite schimbul eficient de informatii si resurse între ele. Ele faciliteaza comunicarea, partajarea fisierelor si accesul la servicii si resurse comune, cum ar fi imprimantele si serverele. Retelele de calculatoare pot fi de dimensiuni variate, de la retele locale (LAN) pentru interconectarea dispozitivelor într-un spatiu restrâns, pâna la retele extinse (WAN) care interconecteaza locatii geografice distante. Aceste retele au un rol esential în permiterea colaborarii si accesului la informatii în lumea moderna, fiind fundamentale pentru comunicarea si conectarea la internet.

Pe parcursul cursului de retele de calculatoare, cursantii vor învata despre conceptele fundamentale ale retelelor, configurarea si administrarea acestora, protocoalele de comunicatie, precum si masurile de securitate. Scopul este sa dezvolte abilitati pentru proiectarea, implementarea si administrarea eficienta a retelelor de calculatoare într-un mediu real.

Pentru participarea la cursul de Ethical Hacking, este necesara parcurgerea cursurilor de Sisteme de operare si Retele de calculatoare.

Cursurile sunt predate de catre traineri doctori în informatica sau experti cu cele mai înalte certificari în IT, care poseda toate abilitatile pe care le cauta angajatorii de top, cu foarte multa pasiune pe care o transmit si cursantilor.
Ceea ce ne face diferiti este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea si experienta practica a trainerilor nostri si pregatirea cursantilor într-un mod interactiv si alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoasterea initiala eficienta.

"Retelele de calculatoare ne permit sa construim o lume în care distanta nu mai este o bariera pentru comunicare si colaborare."

Acest curs acopera urmatoarele subiecte:

  • clasificarea retelelor de calculatoare;
  • componentele unei retele de calculatoare;
  • arhitectura retelelor si adresarea IP;
  • tehnologii si protocoale de comunicatie;
  • servicii de retea;
  • calitatea serviciilor de retea;
  • notiuni privind securitatea retelelor de date;
  • principii de depanare a celor mai cunoscute protocoale.

 

Beneficii pentru cursanti:

  • întelegerea retelelor si a infrastructurii IT;
  • competente practice în configurarea si gestionarea retelelor;
  • abilitati de diagnosticare si rezolvare a problemelor de retea;
  • dezvoltarea competentelor de securitate cibernetica;
  • pregatirea pentru obtinerea unor certificari internationale;
  • pregatirea pentru viitorul digital;
  • pregatirea pentru o cariera de succes.

La finalul cursului, cursantii vor primi certificat de participare.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat si corespunzator în functie de nivelul de dezvoltare al cursantilor, în conformitate cu nevoile si caracteristicile individuale ale acestora.

...
Programare in limbajul Python

Python este limbajul viitorului, usor de învatat si de utilizat, ceea ce îl face excelent pentru cursantii care doresc sa paseasca în lumea programarii. Este folosit în diverse domenii cum ar fi aplicatii Web, jocuri 2D si 3D, automatizari, machine learning, sisteme inteligente, roboti, în platforme precum Google, Facebook, Instagram sau Dropbox si multe altele.

Pe parcursul cursului de Python, cursansii vor învata sintaxa si functionalitatile limbajului, conceptele de baza precum variabile, structurile de control si functiile. Vor lucra cu liste si dictionare, dobândind abilitati esentiale în programare. Vor aborda o varietate de probleme si aplicatii, dezvoltând jocuri interactive pentru a naviga prin obstacole si mediul înconjurator. De asemenea, vor avea ocazia sa creeze arta moderna prin desenarea de forme diverse. Vor utiliza biblioteci precum Turtle, Tkinter, PySimpleGui, Pygame, Arcade, Blender etc.
Activitatile la curs includ sesiuni interactive de predare si programare, în care cursantii participa activ, punând întrebari si discutând temele abordate. Prin abordarea prietenoasa si interactiva, se asigura o experienta placuta si productiva de învatare.

Pentru participarea la cursul de Inteligenta Artificiala sunt necesare cunostinte solide de programare în limbajul Python.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de baza si ajungând pâna la dezvoltarea de aplicatii complexe.

Cursurile sunt predate de catre traineri doctori în informatica, olimpici internationali sau experti în IT care poseda toate abilitatile pe care le cauta angajatorii de top, cu foarte multa pasiune pentru programare pe care o transmit si cursantilor.
Ceea ce ne face diferiti este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea si experienta practica a trainerilor nostri si pregatirea cursantilor într-un mod interactiv pentru obtinerea unor certificari internationale.

"Daca vrei sa construiesti ceva rapid si sa te distrezi, alege Python."

Categorii
Date de contact
0751011391
Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A, Sector 2
Distribuie