ITLevel - Cursuri de IT pentru copii, Bucuresti

Cursuri informatica pentru copii

...
Programare Web - Creeaza-ti site

Programarea Web este folosita pentru a dezvolta site-uri sau aplicatii web moderne si atractive, care includ jocuri, aplicatii de mesagerie, e-mail, servicii web, aplicatii mobile, magazine online si multe altele.

Cursul prezinta în mod atractiv si interactiv notiuni fundamentale, tehnici si tehnologii care stau la baza paginilor web dinamice ce utilizeaza baze de date. Accentul este pus pe utilizarea celor mai populare si mai noi tehnologii în acest domeniu, cum ar fi HTML, CSS si JavaScript pentru partea de front-end, si PHP si MySQL pentru partea de back-end. În plus, se va acorda o atentie deosebita platformei CMS - WordPress, considerata cea mai populara în industria dezvoltarii de site-uri web.
Cursantii vor învata detaliile necesare pentru a construi site-uri atragatoare, functionale, eficiente si moderne. Vom explora modul în care aceste tehnologii pot fi folosite pentru a crea structura, stilul si interactivitatea paginilor web, precum si modul de integrare a bazelor de date pentru a stoca si recupera informatii relevante. În plus, vor explora conceptele de optimizare a performantei si securitatea site-urilor, pentru a se asigura ca site-ul este rapid, eficient si protejat împotriva amenintarilor de securitate.

Cursurile sunt predate de catre traineri doctori în informatica sau experti în IT, care poseda toate abilitatile pe care le cauta angajatorii de top, cu foarte multa pasiune pe care o transmit si cursantilor.
Ceea ce ne face diferiti este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea si experienta practica a trainerilor nostri si pregatirea cursantilor într-un mod interactiv si alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoasterea initiala eficienta.

"Programarea web este un joc captivant în care codul devine poveste, interactiunea devine experienta si utilizatorul devine protagonist."

Beneficii pentru cursanti:

  • dezvoltarea gândirii critice si logice;
  • creativitate si exprimare personala;
  • dezvoltarea abilitatilor tehnologice;
  • învatarea într-un mod interactiv si distractiv;
  • îmbunatatirea abilitatilor de rezolvare a problemelor;
  • învatarea colaborativa si lucrul în echipa;
  • dezvoltarea unei mentalitati antreprenoriale;
  • pregatirea pentru viitorul digital.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat si corespunzator în functie de vârsta si nivelul de dezvoltare al cursantilor, în conformitate cu nevoile si caracteristicile individuale ale acestora.

...
Programare in Roblox Studio cu Lua

Roblox Studio, una dintre platformele de creare de jocuri cu cea mai rapida crestere de pe planeta, ofera un mijloc fantastic de a învata programare în limbajul Lua si de a programa propriile jocuri video multiplayer. Cu ajutorul platformei Roblox Studio se pot crea lumi 3D, publica si partaja jocuri pentru orice platforma, de la consola la mobil.

În cadrul cursului, copiii vor construi lumi 3D folosind piese asemanatoare cu cele de Lego si vor programa povesti interactive si jocuri educative, utilizând elemente 3D, sunete si animatii, pentru a da viata proiectelor lor. Se vor bucura de forme si culori, vor proiecta niveluri provocatoare si vor publica, partaja si juca jocurile cu prietenii pe orice platforma, de la consola la mobil. În plus, copiii vor învata sa scrie cod în limbajul de programare Lua, cel mai des folosit în programarea jocurilor. Prin aceasta experienta, ei vor dobândi cunostinte esentiale despre expresii conditionale, bucle si crearea si apelarea functiilor. Astfel, vor învata conceptele de baza în programare, dezvoltându-si abilitatile si creativitatea într-un mod captivant si interactiv.

Cursurile sunt predate de catre traineri doctori în informatica sau experti în IT care poseda toate abilitatile pe care le cauta angajatorii de top, cu foarte multa pasiune pe care o transmit si cursantilor.
Ceea ce ne face diferiti este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea si experienta practica a trainerilor nostri, pregatirea cursantilor într-un mod interactiv în domeniul IT si alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoasterea initiala eficienta.

 

"Jocurile sunt puncte de început pentru cunoastere."

Acest curs acopera urmatoarele subiecte:

  • Dezvoltati un set de abilitati esentiale de proiectare a jocurilor
  • Învatati notiunile fundamentale de programare cu Lua - un limbaj de programare puternic si rapid
  • Creati si publicati jocuri pe site-ul Roblox
  • Monetizati proiecte cu articole din joc
  • Beneficii pentru copii:

    • dezvoltarea gândirii logice si analitice;
    • stimularea creativitatii si exprimarii personale;
    • stimularea pasiunii pentru tehnologie si jocuri video;
    • crearea propriilor jocuri si experiente;
    • distractie si satisfactie;
    • învatarea principiilor de design si interactiune;
    • îmbunatatirea abilitatilor de rezolvare a problemelor si perseverenta;
    • îmbunatatirea abilitatilor de lucru în echipa.

     

    Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat si corespunzator în functie de vârsta si nivelul de dezvoltare al cursantilor, în conformitate cu nevoile si caracteristicile individuale ale acestora.

...
Programare in Python

Python este limbajul viitorului, usor de învatat si de utilizat, ceea ce îl face excelent pentru cursantii care doresc sa paseasca în lumea programarii. Este folosit în diverse domenii cum ar fi aplicatii Web, jocuri 2D si 3D, automatizari, machine learning, sisteme inteligente, roboti, în platforme precum Google, Facebook, Instagram sau Dropbox si multe altele.

Pe parcursul cursului de Python, cursansii vor învata sintaxa si functionalitatile limbajului, conceptele de baza precum variabile, structurile de control si functiile. Vor lucra cu liste si dictionare, dobândind abilitati esentiale în programare. Vor aborda o varietate de probleme si aplicatii, dezvoltând jocuri interactive pentru a naviga prin obstacole si mediul înconjurator. De asemenea, vor avea ocazia sa creeze arta moderna prin desenarea de forme diverse. Vor utiliza biblioteci precum Turtle, Tkinter, PySimpleGui, Pygame, Arcade, Blender etc.
Activitatile la curs includ sesiuni interactive de predare si programare, în care cursantii participa activ, punând întrebari si discutând temele abordate. Prin abordarea prietenoasa si interactiva, se asigura o experienta placuta si productiva de învatare.

Pentru teste se vor folosi baghete magice, robotei educationali si Raspberry Pi cu senzori de pe statia spatiala internationala, o modalitate foarte buna de a te scufunda în lumea interesanta a STEM.

Pentru participarea la cursul de Inteligenta Artificiala sunt necesare cunostinte solide de programare în limbajul Python.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de baza si ajungând pâna la dezvoltarea de aplicatii complexe.

Cursurile sunt predate de catre traineri doctori în informatica, olimpici internationali sau experti în IT care poseda toate abilitatile pe care le cauta angajatorii de top, cu foarte multa pasiune pentru programare pe care o transmit si cursantilor.
Ceea ce ne face diferiti este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea si experienta practica a trainerilor nostri si pregatirea cursantilor într-un mod interactiv pentru obtinerea unor certificari internationale.

Categorii
Date de contact
0751011391
Sos. Mihai Bravu, Nr. 62A, Sector 2
Distribuie