ITLevel - Cursuri de IT pentru copii, Bucuresti

405 vizite

Descriere

ITLevel este Centru Autorizat de Testare Certiport (CATC), fapt ce permite organizarea cursurilor si examenelor IC3-GS5 (Internet and Computing Core Certification – Global Standard 5), respectiv MTA (Microsoft Technology Associate) în vederea obtinerii certificarilor internationale în domeniul IT.

Proiectul conceput de noi îsi propune sa-i ghideze pe copii si profesori în tehnologiile informatice ale viitorului urmarind o programa adaptata de la clasele primare pâna la liceu, care ofera tot ceea ce scoala moderna are nevoie.

În cadrul Centrului Educational de Excelenta ITLevel cursantii au acces la o gama variata de cursuri atractive si activitati educative.

Cursurile se desfasoara atât online, cât si în sali dotate cu display interactiv, tableta grafica, laptopuri, roboti educationali si senzori de pe statia spatiala internationala care îi ajuta pe cursanti sa-si exercite capacitatea creatoare într-un mediu atractiv si placut.

Centrul Educational de Excelenta ITLevel este orientat spre aplicarea de tehnologii educationale avansate. Acestea sunt aplicate în trei mari domenii: informatica/calculatoare, matematica si limbi straine. Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea interactiva în sala sau online sunt reunite într-o solutie moderna si originala.

Galerie foto

Localizare pe harta