Heborom International, containere si cabine multifunctionale - Otopeni

Containere

...
Container locuinta

Dispunem de o experienta de aproape 20 de ani, astfel incat oferim autoritatea necesara si relevanta in domeniul realizarii de constructii din containere modulare realizate din materiale de inalta calitate, avand termen foarte scurt de productie. Cu o modularitate ridicata, dimensiuni standard dar si personalizate, casele din containere sunt cele mai reprezentative cu destinatii de locuinte realizate la comanda, cu posibilitatea de a forma ansambluri din containere in variate dimensiuni , oferite la cheie utilizatorilor si cu posibiliatea extinderii ulterioare prin adaugarea de noi module.

Casele din containere modulare sunt cele mai rentabile tipuri de constructii si care in ultima perioada se bucura de mare cautare in acesta optiune de locuinte.Containerele tip locuinte sunt usor de montat-demontat, rezistente la incendii si cutremure cu posibilitatea facila de conectare la retelele de utilitati. Casele din containere tip locuinta sunt apreciate si pentru spatii administrative, acces unitati etc.

HeboRom realizeaza si pune in functiune in Romania dar si in strainate constructii modulare prefabricate la cele mai inalte standarde de calitate, cum ar fi: containere comerciale cu utilitati multiple, containere din categoriile pentru organizare santier, containere vestiare, containere birouri, containere de supraveghere pentru jandarmerie, case din containere, containere dormitoare, containere special concepute pentru case de vacanta, containere pentru sinistrati, containere pentru tabere de unitati militare, containere pentru laboratoare, containere pentru sali de mese, containere pentru bucatarii, containere pentru patiserii, containere & cabine WC si dus.

Avand avantaje multiple de configurare si asamblare, ofera confortul necesar pentru cei care isi doresc sa dispuna de un spatiu rapid, usor de intrebuintat cu posibiliatea de relocare si eficient energetic.

...
Container de birou

Containerul Flatpack reprezinta forma de ambalare pentru un transport eficientizat in care toate componentele sunt separate, inclusiv sasiul inferior si superior, panourile perete, panourile pentru usi-pereti, coloanele de stalpi. Pentru sistemul de productie al containerelor demontabile folosim panourile de tip sandwich. Cele mai importante avantaje ale acestui sistem sunt transportul, productia intr-un timp scurt si montajul rapid.

Folosirea unui sistem de impachetare special protejeaza in timpul transportului materialele de orice fel de deteriorare si ajuta la protejarea produsului. Montajul containerului birou pe santier sau orice alta locatie se realizeaza rapid, iar produsul poate fi dat în folosinta intr-un timp scurt.

HeboRom este in fruntea producatorilor de containere de acest gen. Containerele trimise in peste 60 de tari sub marca Hebo, au primit nota maxima din partea clientilor atat pentru pret cat si pentru calitate . Un alt factor diferentiator vis a vis de competitorii din piata il reprezinta faptul ca se pot realiza proiecte la comanda care sa raspunda exact nevoilor clientului, iar noi dispunem de resursele si tehnologia necesara in acest sens.

Pe langa faptul ca aceste containere pot fi diversificate pentru a raspunde diferitelor nevoi, la fel de important este faptul ca produsele sa ajunga la client in cel mai practic si ergonomic mod. HeboRom a dezvoltat in acest sens diverse metode de productie si incarcare pentru transport. Astfel, un container poate fi livrat catre clientul final demontat sau in sistem flatpack, sub forma de profile demontate. Containerele pot fi livrate foarte usor atat in cele mai indepartate colturi ale tarii cat si in strainatate. De exemplu, 10 bucati de containere, avand dimensiunea de 240×600 cm, necompartimentat, pot fi trimise oriunde in lume sub forma unui singur pachet intr-un container 40 FT HC. In acest fel, rezulta o economie importanta in costul de transport si rapiditate in montaj.

HeboRom constituie o garantie suplimentara pentru clienti in serviciile post vanzare. In acest context, clientii HeboRom apeleaza cu incredere intr-o structura corporativa care garanteaza solutionarea imediata a problemelor aparute in situatii dificile.

Modalitate de constructie a containerelor realizate de compania noastra a ajuns sa standardizeze caietele de sarcini la licitatiile organizate in diferite zone ale globului. Astfel, produsele noastre sunt la fel de cautate atat in tara cat si in strainatate, în zonele intens dezvoltate.

Containerele birou – produse demontabile sau conectate – sunt constructii ce ofera posibilitatea unui transport si montaj usor.

...
Container sanitar

In procesul de productie al containerelor WC-Dus tinem cont intotdeauna de factori precum cei de igiena sau aerisire.

Acest tip de containere sunt foarte solicitate si utilizate in zonele de activitati sociale, santiere, mine, targuri si festivaluri, zone turistice, constructii drumuri, fiind solutia practica si rapida. In procesul de productie al containerelor WC-Dus se tine cont de factori precum cei de igiena sau aerisire.

La cerere se pot realiza, in functie de tipul de utilizare, solutii pentru containere cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje. Containerele sunt structuri usor de transportat si practic de montat.

In functie de  nevoia clientului, tipul si locul de utilizare se pot realiza modele cu panouri in sistem clasic demontabil sau ansambluri de containere .

Sunt disponibile solutii speciale pentru persoanele cu dizabilitati. Containerele speciale de tip WC realizate pentru persoanele cu handicap sunt proiectate respectand cerintele prevazute in lege cu privire la dimensiunea usii, rampa, accesorii si materiale adecvate pentru persoanele cu dificultati fizice. Materialul folosit pentru pardoseala la cabinele destinate persoanelor cu dizabilitati este din PVC antibacterial usor de curatat si rezistent. Otelul inoxidabil este utilizat pentru spatiile de spalare a mainilor; suprafata inferioara trebuie protejata impotriva focului. Scaunele pentru toalete si alte accesorii sunt selectate din gama de produse proiectate special pentru cetatenii cu handicap. Suporturile trebuie sa aiba carlige pentru bastoane. Oglinda si un raft sunt de preferat sa se regaseasca in aceste cabine.

...
Container sector medical

La fel ca si in dotarea sectorului militar cu cabine si containere special prevazute cu echipamente in doatare, compania noastra relizeaza containere si in sectorul medical.Acordam o importanta deosebita sigurantei, iar acest lucru insufla dorinta de a realiza produse noi si de a lansa versiuni cat mai inovative iar ca rezultat al acestui efort au fost realizate containerele din sectorul medical produse cu ajutorul ultimelor tehnologii moderne, astfel ofera numeroase avantaje in comparatie cu produsele similare. Realizate pentru a deservi actiuni de tip: cercetare si supraveghere dar in mod deosebit sunt utilizate ca si solutie in cazuri extreme cum ar fi pandemii locale sau globale, se prezinta ca produse unice in acest sector atat prin modelele de design cat si prin satisfacerea nevoilor cadrelor medicale. Containerele medicale pentru triaj pacienti in situatii de pandemii pot fi dotate la cerere cu echipamente pentru protectia si siguranta pacientilor.

Aceste modele de containere sunt produse ce reprezinta solutia ideala pentru prestarea activitatilor in cadrul medical, minimalizand riscurile. Siguranta persoanelor reprezinta un subiect permanent pentru laboratoarele de cercetare-dezvoltare de sute de ani, lucru ce duce in mod evident la crearea de noi produse pentru piata de consum. La fel si compania noastra a abordat subiectul in acest context, rezultand containere pentru sectorul medical, produse ce ofera multiple avantaje solicitantilor.

Cu o experienta de peste 20 de ani in acest sector,  oferim clientilor nostri un produs nou cu functionalitati multiple pe langa celelalte produse din portofoliu precum: constructiile prefabricate, case prefabricate, cabine cu diferite domenii de utilizare la fel ca si containerele, avand utilizare in diferite sectoare ( santiere, birouri, locuinte, armata, spitale, scoli, gradinite, solutii de vacanta).

 

...
Container de depozitare

Un container depozitare este construit pe o structura cadru de otel usor cu pereti exteriori tip panouri sandwhich placati cu tabla galvanizata cu grosime de 0,50mm, izolati cu spuma polistiren de 50mm, marca Hekimpor, clasa de rezistenta incendiu B1 si decorata cu lambriuri simple de PVC. Panourile sandwich sunt preferate pentru nivelul ridicat de termo si hidroizolatie în zone climatice cu vreme schimbatoare. Acestea permit eficientizarea consumului energetic si asigura confort termic datorita optiunilor pentru diferite grosimi în functie de zona climatica. La captusirea podelelor unui container office se utilizeaza panouri ignifuge din ciment natural (fibrociment) marca HEKIMBOARD care nu contin azbest si nu sunt afectate de conditiile climatice.

Acoperisul containerului este realizat din tabla trapez galvanizata izolata cu vata minerala, tavanul este placat cu lambriu PVC, pe laturile acoperisului exista canale care colecteaza apa pluviala, iar tamplaria usilor si ferestrelor este din profile PVC. Operatiunea de galvanizare a oricarui tip de container este absolut necesara pentru ca otelul sa nu sufere de actiunea corodarii.

Transport, montaj si întretinere

Containerele sunt usor de întretinut, au o masa redusa si odata montate, transportul lor se realizeaza cu ajutorul unei macarale ancorata în câteva puncte si a unei platforme de transport. Împachetate, containerele stivuite în elemente constructive sunt depozitate într-un spatiu restrâns.

Montajul containerelor se realizeaza de catre echipele specializate HEBO ROM pe baza unor proceduri de lucru standard. Este recomandat ca demontarea unui container sa urmareasca acelasi protocol, astfel echipele HEBO ROM sunt disponibile pentru activitatea de demontare.

La nivel de costuri de productie, containerele HEBO ROM sunt accesibile pentru companii si cumparatori individuali în cele mai avantajoase conditii financiare. Timpul de proiectare, executie si montaj este redus la minim datorita avantajelor constructive oferite de sistemele HEBO ROM si echipele specializate.

...
Container santier

Solutii containere standard pentru santiere

Containerele 2.40×6.00 m se pot realiza in functie de tipul de utilizare, ca solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje.

Containerele sunt produsele preferate pentru a fi folosite in proiectele de infrastructura sau ale marilor constructii dar pot fi de asemenea utilizate in diverse scopuri. Se pot ealiza la cerere in functie de tipul de utilizare optiuni pentru solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje.

Containerele sunt structuri usor de transportat si montat. In functie de  nevoia clientului, tipul si locul de utilizare se pot realiza modele cu panouri demontabil sau ansambluri de containere.

Sistemele de containere tip birouri reusesc sa suplineasca toate serviciile necesare unei buni organizari de santier, oferind pe langa solutiile de tip dormitor, sala de mese, zone sociale, birouri, WC si dus, si case tip container ce reprezinta o varianta ideala ca solutie de locuit. Solutiile bazate pe containere, pe langa oferta standard, pot fi personalizate in functie de nevoile si creativitatea clientului.

In cazul campusurilor de santiere pot fi oferite modele compuse din unul sau mai multe containere standard conectate.

Se utilizeaza ca si solutie industriala rapida si practica in ansambluri de containere cu un singur nivel sau suprapuse la organizarile de santier pentru lucratori . In afara de planurile standard, containerele sunt realizate si conform schitelor dorite de catre beneficiari.

Container dormitor

Solutii containere dormitor

Containerele dormitor sunt constructii modulare practice, folosite cu preponderenta la constructii, centrale de beton, zone militare, fabrici, mine etc. La cerere se pot realiza in functie de tipul de utilizare, solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje conform necesitatii clientului.

Containerele sunt structuri usor de transportat si practic de montat. In functie de  nevoia clientului, tipul si locul de utilizare si se pot realiza in ansambluri de containere.

Containere Sali de mese

Solutii containere sali de mese

Containerele sali de mese sunt solutiile preferate pentru nevoia de mobilizare umana precum organizarile de santiere de la marile proiecte de constructii. Proiectele sunt realizate respectand conditiile de igiena si sunt in general compuse din cantina, zona de spalat vase si zona de chiuvete.

Pentru diferite proiecte, pe langa oferta standard de containere, se pot realiza si proiecte personalizate in functie de nevoia clientului. In zonele de campusuri sau pe santiere se pot realiza chiar si structuri supraetajate prin imbinarea mai multor containere. La cerere se pot realiza in functie de tipul de utilizare, solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje. Containere sunt structuri usor de transportat si practic de montat.

Categorii
Date de contact
0723372506; 0213501996
Calea Bucurestilor, Nr. 67, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie