Heborom International, containere si cabine multifunctionale - Otopeni

Cabina & Container Fibrociment

Cabinele din fibrociment sunt  realizate din placi de fibrociment atat la exterior cat si la interior. Cu ajutorul placilor din fobrociment se obtine o buna izolare termica, fonica, rezistenta la apa, inghet si la foc.

Cabinele din fibrociment au destinatii variate cum ar fi: spatii pentru personalul de paza, comerciale, birouri, locuinte personale si cladiri administrative. Datorita compozitiei si folosirii de materiale naturale, cabinele din fibrociment pot fi catalogate caract ca fiind constructii etanse, estetice si care se integreaza armonios in orice peisaj.Peretii cabinelor din fibrociment sunt confectionati din placi de fibercement, la interior se injecteaza spuma poliuretanica care asigura izolatia termica si fonica. Rezultatu este o structura de tip “sandwich” cu  grosimea de 40mm. Construita in acest mod cabina din fibrociment asigura  o foarte buna izolare termica si fonica cat si  protectie anticoroziva, rezistenta marita la conditiile atmosferice , ignifugare. Partea exterioara a cabinei din fibrociment este protejata prin vopsire cu vopseluri acrilice iar pe interior cu vopseluri plastifiate.

Usile si ferestrele sunt confectionate din profile de aluminiu vopsite in camp electrostatic fiind disponibile intr-o gama larga de culori. Geamul folosit este de tip securizat si are o grosime de 4 mm.Sistemul electric: cabina este prevazuta cu sigurante automate, prize, intrerupatoare precum si instalatie telefonica. Instalatia electrica este completa si include: intrerupator, prize cu capac, lampi; se asigura astfel un  consum de 16A la 220V .

Utilizari frecvente pentru cabine din fibercement: cabine paza pentru sedii de firme, case de bilete, tonete, spatii de birouri, puncte vamale, standuri, locuinte personale si cladiri cu destinatii administrative.

Podeaua unei cabine de paza este realizata din placi de fibrociment de grosime de 16 mm aplicate peste placa de beton fara a mai fi necesara folosirea sapei. In acest mod se reduce numarul operatiunilor care necesita manopera si se obtine baza perfecta pentru montajul parchetului de lemn.

Avantajele folosirii placilor de fibrociment HEKIMBOARD:

– Au o durata foarte mare de viata;– Sunt usor de intretinut;– Nu pot fi deteriorate de insecte sau de alti daunatori;– Pot fi folosite in medii umede, procentul de absorbtiei a apei este foarte mic;– Pot fi vopsite in exterior cu vopsea pe baza de acryl, iar la interior cu vopsea pe baza de plastic;– Au un aspect placut, imita lemnul, dar sunt mult mai ieftine si mai durabile decat acesta;– Nu sunt perisabile utilizate in mod corespunzator pot fi folosite pe termen nelimitat;– Sunt rezistente la apa sarata, pot fi folosite in contructii aflate pe litoral;– Sunt rezistente la razele ultraviolete;– Sunt mult mai rezistente la apa decat alte materiale de constructii;– Sunt usor de prelucrat;– Sunt economice deoarece nu necesita tencuire;– Sunt usor de folosit si de instalat;– Sunt rezistente la socuri puternice, sunt incasabile;– Sunt rezistente la intemperii;– Sunt usor de manevrat – sunt usoare: 1 placa de 8 mm cantareste 10,4 kg/m2– Asigura o buna izolare termica si fonica;– Pot fi folosite in orice conditii si situatii;– Nu pot fi deteriorate de substante chimice sau dejectii;– Se pot adauga peste diferite materiale izolante, putand fi folosite ca panouri sandwich in scopuri multiple;– Nu emana gaze daunatoare sanatatii;– Nu dauneaza sanatatii;– Nu dauneaza mediului inconjurator;– Sunt confectionate din materiale biodegradabile;

Domeniile de utilizare:

– fabricarea cladirilor prefabricate– fabricarea locuintelor la cheie– fabricarea containerelor– placarea cladirilor din beton armat– placarea exterioara si interioara a constructiilor din otel– izolarea tavanului– izolarea pardoselii dintre etaje– izolarea acoperisului– folosirea in industria lemnului

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723372506; 0213501996
Calea Bucurestilor, Nr. 67, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie