Heborom International, containere si cabine multifunctionale - Otopeni

Constructii prefabricate

Constructiile noastre prefabricate asa cum pot fi desfasurate pe un etaj, pot de asemenea sa fie desfasurate pe doua sau trei etaje, sunt fabricate si montate cu detaliile Sistemului Panel Sandvich sau Sistemul de Panouri Cadru. În cazul cladirilor prefabricate pentru birouri unde se utilizeaza panouri standard 1250×2500 mm, la cerere, înaltimea etajului poate sa atinga 3000mm, 3500 mm.

Cladirile prefabricate produse modular pot fi fabricate într-o mare varietate de m2la dimensiunea si desgin-ul dorit. Pe lânga proiectele standard, în cazul existentei unei cereri din partea unui client diferit se ofera solutii speciale din partea personalului tehnic format din arhitecti si ingineri. Pentru fiecare cladire, în conformitate cu caracteristicile climaterice al zonei în care urmeaza sa fie amplasata, se efectueaza calcule statice avându-se în vedere încarcatura de zapada si a vântului.

Datorita posibilitatilor de fabricare în termen scurt si a montajului rapid, totodata a caracteristicii de montare si demontare în repetate rânduri, reprezinta cele mai importante motive pentru care sunt preferate aceste structuri.

Constructiile prefabricate usoare cu pre-fabricare se vor monta pe o fundatie din beton pregatita în prealabil. Sistemul fiind bazat pe constructiile din otel, cel mai mare avantaj al constructiilor prefabricate îl constituie faptul ca sunt usoare si rezistente la cutremur.

Cladirile prefabricate vor putea fi livrate atât dotate cu instalatie electrica, instalatie sanitara, vopsite si cu geamuri, cât si fara instalatie electrica, instalatie sanitara, nevopsite si fara geamuri. Toate materialele pe care le utilizam sunt certificate TSE iar multe dintre acestea certificate ISO9001. Materiile prime pe care le folosim corespund normelor TSE si DIN.

Datorita faptului ca materialul fibercement utilizat la placarea panourilor suprafetelor exterioare si de interior ale cladirii este din clasa A1 – ignifug, este un material pentru care se opteaza în mod special. Panourile se utilizeaza astfel; suprafetele exterioare placate cu tabla/fibercement, suprafetele din interior cu fibercement / pet. Toate instalatiile vor fi proiectate optional sub tencuiala (îngropat) sau pe tencuiala (la suprafata).

Panourile fibercement/marca HEKIMBOARD pe care le folosim ca si material de placare al fronturilor exterioare, interioare, tavanului si etajului mezanin al constructiilor prefabricate si containere contin ciment, silicat si fibre de celuloza, fiind fabricate sub înalta presiune si uscare în cuptor la temperaturi ridicate. Prin aceasta metoda este împiedicata deformarea panourilor datorata conditiilor climatice si diferentelor de temperatura.

Livrarea produselor poate fi realizata cu camionul, TIR-ul, vaporul, containere de marfa, trenul sau aeronavele cargo. La încarcarea si descarcarea constructiilor în sistemul panel cu panouri Fibercement nu este necesara utilizarea macaralei. La cladirile Tip cu bolti Fibercement si cladirile cu sistem metalic cu panouri din tabla este necesara utilizarea macaralei. În cazul productiilor pentru strainatate materialele sunt ambalate în conformitate cu normele de ambalare si de transport international.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723372506; 0213501996
Calea Bucurestilor, Nr. 67, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie