Glassmet Industry - scari, balustrade sticla si inox Bucuresti

Diverse

...
Pardoseli Sticla

Executam pardoseli din sticla securizata mata, colarata sau transparenta. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Copertine Sticla

Executam copertine din sticla securizata intr-o gama variata de modele. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Cabine Dus

Proiectam si executam cabine de dus la comanda, diferite modele si dimensiuni. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Porti si Garduri

Executam porti si garduri metalice. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Termenul de executie e de 10-20 zile lucratoare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Masti Calorifer

Executam masti calorifer din tabla debitata laser. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Termenul de executie e de 10-20 zile lucratoare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Grilaj Geam

Executam grilaje geam din tabla debitata laser. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Termenul de executie e de 10-20 zile lucratoare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

Categorii
Date de contact
0729699555
Sos. Oltenitei, nr. 105, Sector 4
Distribuie