Glassmet Industry - scari, balustrade sticla si inox Bucuresti

Scari

...
Scari cu vang central

Executam scari interioare cu vang central din lemn masiv de stejar, diferite nuante. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Scari cu trepte in consola

Executam scari interioare cu trepte in consola din lemn masiv de stejar, diferite nuante. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Scari cu vanguri laterale

Executam scari interioare cu vanguri laterale din lemn masiv de stejar, diferite nuante. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Scari elicoidale

Executam scari interioare elicoidale din lemn masiv de stejar, diferite nuante. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

Categorii
Date de contact
0729699555
Sos. Oltenitei, nr. 105, Sector 4
Distribuie