Glassmet Industry - scari, balustrade sticla si inox Bucuresti

Balustrade

...
Balustrade sticla

Executam balustrade din sticla laminata si securizata, diferite nuante si grosimi pentru scari interioare, balcoane, terase. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare.

 

...
Balustrade fier

Executam balustrade din fier pentru scari interioare, balcoane, terase. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Optional se pot vopsi in camp electrostatic.

 

...
Balustrade Debitate Laser

Executam balustrade debitate laser pentru scari interioare. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Termenul de executie e de 10-20 zile lucratoare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

...
Balustrade Inox

Executam balustrade din inox pentru scari interioare. Asiguram transport si montaj in toata tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, avand certificarile necesare. Termenul de executie e de 10-20 zile lucratoare. Oferim 5 ani garantie pentru manopera si materiale.

 

Categorii
Date de contact
0729699555
Sos. Oltenitei, nr. 105, Sector 4
Distribuie