Geamuri termopan din PVC, sticla securizata Bucuresti

Sticla securizata

...
Pereti sticla securizata

Avand in vedere diversitatea gamei de sticla existenta in prezent, peretii din sticla pot ajuta la crearea unor efecte vizuale deosebite. Pentru o claritate si transparenta totala putem folosi geamul ‘ultraclear’ fara tenta verzuie, dar si sticla colorata in masa pentru pete de culoare. In cazul peretilor despartitori din sticla folositi la bai sau dressing-uri, se poate folosi un geam sablat sau un geam vopsit in orice culoare RAL si laminat. De asemenea, pentru design-uri mai sofisticate, geamurile pot fi colantate sau vopsite pentru a reda imagini, peisaje, texturi, sigle, etc.

...
Balustrade sticla securizata

Balustrade sticla securizata

...
Cabina dus sticla securizata Bucuresti

Designul unei bai moderne depinde in mare masura de cabina de dus din sticla securizata Bucuresti. De departe, cea mai buna alegere pentru o baie cu stil este cabina de dus din sticla securizata. Sticla poate fi de orice model sau culoare, cu usa batanta sau culisanta: perfect adaptata la designul si dimensiunile baii.

Cabina de dus din sticla securizata poate fi proiectata si construita personalizat, în functie de fiecare interior.Cabina de dus din sticla securizata va ofera spatiu, tehnologie moderna, în timp ce o cada înseamna relaxare si confort. O cabina de dus reprezinta alegerea potrivita pentru persoanele moderne, mereu în miscare.

Cabinele de dus din sticla securizata reprezinta solutia optima în ceea ce priveste siguranta, igiena si confortul, pentru toti care aloca din ce în ce mai putin timp pentru fiecare activitate. Ideale pentru spatiile mici, acestea sunt alese deoarece permit folosirea fiecarui centimetru patrat.

Avantaje cabina dus sticla securizata Bucuresti

Cabina de dus din sticla securizata prezinta numeroase avantaje:

  • Ocupa o suprafata mai mica decât cada;
  • Asigura un consum de apa redus, deci este mai ecologica iar facturile la utilitati vor fi mai mici;
  • Persoanele în vârsta sau cele cu deficiente locomotorii se vor descurca mai usor cu o cabina de dus.