Geamuri termopan din PVC, sticla securizata Bucuresti

Accesorii termopane

...
Jaluzele orizontale din aluminiu

Sunt disponibile intr-un numar mare de modele si culori . Este solutia ideala pentru rezolvarea problemelor legate de spatiu .Pornind de la culorile de baza (uni) lamelele pot fi metalizate, sidefate, perforate sau din imitatie de lemn.Jaluzele Orizontale STANDARD au profilul superior dreptunghiular si se pot monta pe termopan, pe perete sau pe tavan.

Jaluzele orizontale LUX au profilul superior plan. Profilul superior plan a fost special conceput pentru ca jaluzelele orizontale sa se poata monta intre baghetele geamului termopan.

...
Rulouri Day&Night - simple sau cu caseta

Rulourile Day & Night sunt rulouri textile cu anumite particularitati în ceea ce priveste aspectul si functionalitatea lor, fiind utilizate în cadrul amenajarii spatiilor interioare.Sistemul pe care ruleaza este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constând în aceea ca pânza este dublata si are o structura în care fâsiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a sectiunilor transparent / opace pe cele doua valuri ale pânzei.Acest tip de rulouri poate fi montat într-o gama variata de culori si materiale.Rulourile Day & Night sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor cu bile care permite oprirea în orice pozitie intermediara.

...
Roman Shades

Roman Shades reprezinta o varianta moderna, plina de stil si eleganta, de a va decora casa. Specific acestor jaluzele este modul de ridicare în valuri care confera un aspect aparte si distins spatiului interior.Jaluzelele Romane se preteaza de cele mai multe ori interioarelor clasice, creînd o atmosfera impregnata de romantism. Îmbinând în mod armonios clasicul cu modernul si tinând cont de gama de materiale si culori diversificate, va puteti individualiza locuinta conform preferintelor Dumneavoastra personale

...
Plase de insecte

Plasele pentru insecte reprezinta o modalitate foarte eficienta de evitare a neplacerilor produse de insecte.

...
Jaluzele verticale

Sunt disponibile intr-o gama larga de culori si este cea m-ai raspandita solutie de umbrire. Cu ajutorul acestora va puteti controla cu usurinta intensitatea luminii in timpul zilei. Se poate monta pe orice fel de tavan.Materialul textil , este tratat antistatic, rezistent la temperaturi inalte, tratat impotriva decolorarii.Garnisa (sina) este din aluminiu eloxat, rezistent in timp, prevazuta cu sistem de autoreglare al lamelelor.