Geamuri termopan din PVC, sticla securizata Bucuresti

Geamuri termopane Bucuresti

...
Termopane Rehau

Producatorul Rehau si-a dezvoltat sistemele sale in decursul multor ani si a oferit intotdeauna termopane Rehau cu performante neegalate. Geamurile termopan Rehau au incalzit si au facut viata mai confortabila clientilor sai in ultimii 40 de ani. Azi Rehau este unul dintre cei mai mari producatori de ferestre, usi si sisteme conservatoare care produc nici mai mult nici mai putin de 20 de sisteme diferite in toata lumea.

Indiferent de stilul dumneavoastra, geamurile termopan Rehau din PVC ofera cea mai buna alegere persoanelor interesate de calitate. REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

...
Tamplarie PVC SALAMANDER

Termopanele SALAMANDER reprezinta gama de ferestre din profile produse exclusiv in Germania in localitatea Turkheim in Bavaria.

Salamander Industrie Produkte GmBH este continuatoarea unui proiect inceput de Jakob Sigle inca din 1885. Primele ferestre se fabrica in anul 1973. In anii 2000 apare seria de mare success Streamline si apoi din 2010 incepe fabricarea varfului de gama blueEvolution.

In prezent ferestrele reprezinta mult mai mult decat niste simple deschideri catre exterior. Designul individual joaca un rol important in felul in care intraga cladire va arata. Ca parte a fatadei ferestrele trebuie sa fie cu un design inovativ care, impreuna cu calitatile de izolare termica si fonica si impreuna cu securitatea pe care o ofera, sa se prezinte ca un tot unitar si sa indeplineasca astfel toate cerintele beneficiarului final. In prezent clientii pun un mare accent pe culoare, forma si functionalitate.

Aceia care vor alege termopanele din PVC Salamander vor avea certitudinea achizitiei unei ferestre de top produsa de unul din cei mai mari producatori mondiali.

...
Tamplarie PVC Veka

Feroneria utilizata pentru ferestrele executate din profile VEKA este feronerie ROTO GERMANIA de ultima generatie fiind dotate cu maner secustik , microventilatie, piesa contra actionarii gresite a ferestrei,blocator de siguranta si sistem de deschidere cu maner pentru ferestrele tip stulp.Conturul armaturii de pe toc este inchis (rectangular ) avand un moment de inertie superior si asigura rigidizare si rezistenta in timp. Armatura reduce dilatarea elementelor.Ferestrele din profile VEKA va vor asigura o siguranta sporita si o durata de viata mare.

TERMOPANE VEKA SOFTLINE 70

  • 5 camere
  • 70 mm adancime de montaj
  • 2 randuri de garnituri de etansare
  • grosimea peretilor exteriori 3 mm – CLS A
  • armatura din otel zincat 1.5- 2 mm
  • coeficient de transfer termic Uf=1.3 W/mpK
  • sistemul de profile permite folosirea de geam termoizolant cu 2 foi de sticla de grosime 24 mm sau geam termoizolant cu 3 foi de sticla de grosime de pana la 52 mm

...
Tamplarie PVC Gealan

Cu milioane de ferestre si usi instalate in lume, Gealan a devenit un brand cunoscut si apreciat pe piata internationala. Sunt foarte apreciate de clientii nostrii, datorita raportului calitate/pret foarte bun.

Avantajele tamplariei Gealan

   Durata mare de viata   Intretinere usoara a tamplariei    Tamplaria nu necesita vopsire sau chituire    Raport calitate/pret foarte bun    Este 100% ecologica   Portectie termica ridicata datorita celor 3, 5 sau 6 camere ale profilelor