Fundatia Calea Victoriei - Cursuri si ateliere copii si adulti Bucuresti

Ateliere copii

...
Ateliere copii

Aveti copii curiosi care vor sa studieze si altceva decât ce le ofera programa scolara? Alaturi de noi, copiii si adolescentii descopera subiecte variate, prezentate relaxat, cu accent pe creativitate, pe posibilitatea de a dezbate si de a pune în context lucrurile aflate.

Pâna acum, peste 1200 de elevi si liceeni din Bucuresti s-au bucurat de cursurile si evenimentele Fundatiei Calea Victoriei. Lectorii nostri urmaresc mai ales formarea si antrenarea gândirii critice si stimularea curiozitatii si a initiativei personale.

Daca programul cursurilor noastre nu se potriveste cu agenda familiei dumneavoastra, ne puteti scrie sa stabilim o colaborare pentru Scoala Altfel. Copiii se vor putea bucura de activitatile noastre chiar la ei în scoala. Atelierele pregatite de noi pentru Scoala Altfel, care nu se regasesc în programa scolara, sunt: actorie, improvizatie, stil vestimentar si imagine personala, astronomie, cultura si civilizatie: Egiptul Antic, Grecia Antica, Roma Antica, Descopera Bucurestiul Cultural.

Pentru liceeni am gândit si activitati despre istoria Bucurestiului, cu scurte expeditii în care pot observa sau chiar vizita cladiri de patrimoniu. 

Adolescentii de 16 ani+ pot participa la majoritatea cursurilor pentru adulti pe care le organizam.

Categorii
Date de contact
0213213022; 0735863845
Str. C. A. Rosetti, Nr 47, et. 1, Sector 2
Distribuie