Fundatia Calea Victoriei - Cursuri si ateliere copii si adulti Bucuresti

Ateliere adulti

La cursurile si atelierele noastre descoperi subiecte variate, prezentate relaxat, cu accent pe creativitate, pe posibilitatea de a dezbate si de a pune în context lucrurile aflate.

La fundatie poti urma ateliere de pictura pentru începatori, de fotografie, actorie, scriere creativa sau scenaristica. Asta daca esti o fire artistica – vrei sa-ti cultivi sau sa-ti descoperi un talent.

La atelierele de dezvoltare personala si soft skills dobândesti competente noi, la nivel profesional sau îti îmbunatatesti relatia cu tine si cu cei din jur, la nivel personal. Atelierele de vorbire în public, leadership, tehnici de negociere sau time management îti sunt de folos si daca te pregatesti sa îti deschizi propria afacere.

Cursurile de cultura generala: istoria religiilor, filozofie, design interior, muzica, istoria artei sau a Bucurestiului îti stimuleaza mintea si creativitatea si te ajuta sa ai întotdeauna un subiect interesant de discutie.

Cursurile din domeniul „moda si frumusete” sunt despre îmbunatatirea si adaptarea tinutei în functie de diferite contexte: mediu profesional, eveniment de gala, timp liber etc. Recunoastem sau nu, prima impresie conteaza. :)

Daca unul dintre cursuri te intereseaza sau ti-a placut în mod special, îl poti recomanda HR-ului firmei pentru care lucrezi, iar noi îl putem organiza la tine la birou, tinând cont de nevoile specifice echipei tale. Corporate@victoriei.ro este adresa pe care ne poti trimite propunerea ta de colaborare pentru team buildinguri sau traininguri.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0735863845
Bd. Dacia, nr. 78, sector 2
Distribuie