Fundatia Calea Victoriei - Cursuri si ateliere copii si adulti Bucuresti

355 vizite

Descriere

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care organizeaza o mare varietate de cursuri si evenimente interactive în domenii umaniste si culturale, pentru tineri si adulti. De 13 ani inspiram prin arte si cultura si sustinem tinerii talentati.

Atelierele se desfasoara într-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila învatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra.

Principalul obiectiv al fundatiei este sa ofere sansa tinerilor si copiilor (cu sau fara mijloace materiale), elevi sau studenti, de a participa gratuit la evenimentele si cursurile fundatiei în domenii de cultura generala. Ne dorim sa oferim tinerilor o perspectiva noua asupra unor teme esentiale pentru educatia lor, insuficient abordate si sustinute de sistemul educativ actual.

Cursurile si atelierele noastre sunt axate pe urmatoarele domenii: Antropologie si Folclor, Arte plastice, Arhitectura si Istoria Artei, Astronomie, Bucuresti – istorie, patrimoniu si arta, Cinematografie si Teatru, Istoria Costumului si Moda, Design interior, Dezvoltare personala, Filozofie si Istoria religiilor, Fotografie, Istoria României si universala, Jurnalism si Scriere Creativa, Muzica clasica si contemporana, Literatura.

Galerie foto

Localizare pe harta