Foxy Plast - instalatii sanitare si termice Bucuresti

Montaj Sisteme de incalzire/racire

...
Sisteme de incalzire in pardoseala

Beneficiati de cunostintele noastre în domeniul solutiilor sistemului de încalzire prin pardoseala

Atunci cand alegeti unul din sistemele Uponor de incalzire prin pardoseala, beneficiati de solutii convenabile si fiabile. Deoarece se numara printre pionierii in acest domeniu, putem sa va asiguram atat disponibilitatea pe termen lung a produselor cat si calitatea maxima si servicii deosebite. Sistemul este alcatuit din tevi si fitinguri produse in fabrici proprii, care se potrivesc perfect. Sistemul este completat cu o serie de accesorii necesare si o oferta completa de scule – toate venind dintr-un singur loc.

Sistemele de încalzire prin pardoseala Uponor sunt igieniceconfortabile si economice

Sistemele de incalzire prin pardoseala au incetat sa mai fie un lux, fiind in ziua de azi o facilitate de care puteti beneficia cu incredere. Incalzirea prin pardoseala este in primul rand igienica. Ridica greu si in cea mai mica masura praful, constituind astfel sistemul de incalzire perfect pentru cei ce surefra de alergii. In al doilea rand, caldura radianta oferita de sistemele Uponor de incalzire prin pardoseala actioneaza direct asupra organismului, fara stadiul intermediar al incalzirii aerului din camera.

...
Montaj sisteme de racire

Uponor Comfort Panel

Sistem eficient cu panouri de racire prin plafon pentru cladiri comerciale.

Uponor Renovis

Pentru pereti din gips-carton de 15 mm.Instalare rapida pe plafon si flexibilitate maxima.

Uponor Fix 9,9

Poate fi utilizat atât pentru tavan cât si pentru pereti.Ideal pentru controlul eficient al temperaturii tavanelor.

Uponor Thermatop M

Sistem de încalzire si racire pe baza de apa prin tavan, care functioneaza în principal conform principiului radiatiilor.