Foxy Plast - instalatii sanitare si termice Bucuresti

Montaj alimentare cu apa

Materii prime de înalta calitate si reciclabile

Se stie ca solutia cea mai ieftina nu da intotdeauna cele mai bune rezultate. Din acest motiv am decis sa atragem atentia asupra costurilor pe intreaga durata de viata. Materiile prime alese cu atentie stau la baza produselor finite cu cele mai bune performante. Mai mult, credem cu tarie ca avem o parte de responsabilitate pentru efectele ecologice ale operatiunilor noastre. De aceea folosim numai materiale care pot fi reintroduse cu usurinta in procesul de productie. Acest lucru este valabil atat pentru tevile noastre de PE-Xa cat si pentru fitingurile noastre de alama. Avantajele sunt variate: tevile Uponor PE-Xa nu sunt doar produse cu tehnologii de ultima ora, ci si in conformitate cu principii ecologice sanatoase.

O solutie igienica

Tevile Uponor PE-Xa, ofera un set unic de calitati care le fac ideale pentru utilizarea in instalatiile de apa potabila. Pe langa performantele deosebite in ceea ce priveste rezistenta mecanica, principalul lor avantaj consta in rezistenta superioara la temperatura, ceea ce face ca tevile PE-Xa sa fie de asemenea adecvate pentru utilizarea in aplicatii de apa calda. Aceasta se adauga la faptul ca peretii sunt netezi, ceea ce opune mai putina rezistenta curentului de apa si astfel reduce pierderea de presiune in sistem. Suprafata neteda previne depunerile in interiorul tevii.

Cele mai înalte standarde de igiena pentru apa potabila

A avea la dispozitie o apa potabila curata trebuie sa fie intotdeauna o chestiune de incredere. Uponor face tot ce se poate, pentru a contribui in acest domeniu. Tevile PE-Xa precum si sistemul de fitinguri si celalalte componente pentru instalatii permit fabricilor Uponor sa se conformeze celor mai inalte standarde de igiena. Mai mult, caracteristicile superioare ale materialelor PE-Xa asigura o rezistenta perfecta a conductelor la coroziune si depuneri.

O tehnologie patentata si fiabila

Remarcabilele proprietati ale tevilor Uponor PE-Xa au de asemenea o mare influenta asupra tehnicilor de imbinare utilizate. Sistemul simplu dar ingenios va permite sa realizati imbinari etanse si durabile in doar 25 de secunde. Inovatia Uponor se foloseste de efectul de contractie care apare numai la tevile de PE-Xa reticulat. Capetele tevii sunt prevazute cu cate un inel Q&E, largite si apoi se contracta pe un fiting special confectionat din metal sau din materialul plastic avansat PPSU (polifenil sulfona). Ulterior materialul „isi aminteste” forma pe care o avea inainte de largire, si revine la forma initiala. Acest lucru asigura o etansare pe termen lung intre teava si fiting. Imbinarea devine rigida si fixa doar dupa cateva secunde, la temperatura camerei.

Galerie foto
  • ...