Trend Events - Bucuresti

Ateliere copii

...
Fotografia de evenimente si filmare video

Fotografia și filmarea de evenimente este de multe ori cerută la ceremonii de premiere, întâlniri de afaceri, lansări de produse, conferințe sau chiar petreceri de Crăciun. Cei mai buni fotografi sunt cei de tip reportaj sau documentar pentru că nu întrerup sau deranjează invitații capturând astfel fotografiile cât mai naturale. Fotograful și cameramanul asigură profesionalismul pozelor și a imaginilor prin calitatea ridicată a aparatelor, obiectivelor, camerelor folosite.Aparatele foto, particularitățile și specificațiile vor fi prezentate clientului pentru a stabili compatibilitatea acestora cu nevoile evenimentului.Bugetul se stabilește la întâlnirea cu fotograful în funcție de detaliile și necesitățile evenimentului. Cere chiar acum o ofertă!

...
Locatie, Catering, Furnizori

Plănuim , negociem, supraveghem! Înregistrăm nevoile și dorințele tale, apoi găsim un număr de furnizori specifici şi îţi prezentăm cea mai bună opțiune posibilă. În momentul în care primim acceptul tău începem negocierile în privința locatiei, meniului, băuturilor, a materialelor media, termenul limită și alți factori contractuali. În acest fel vei obține cel mai bun preț care îţi va statisface nevoile evenimentului!

...
Lumini si sunet

Echipamentul profesional de lumini, sunet și scenotehnică de care dispunem vin în întâmpinarea nevoilor tale prin punerea în scenă a evenimentului în funcție de natura lui și de cerințele specifice. Echipa Trend Events își propune nu numai să transforme fiecare eveniment într-un veritabil show, ci și să construiască relații și parteneriate de lungă durată cu clienții săi. Astfel, împreună cu echipele noastre specializate, vei beneficia de consiliere profesionistă în vederea organizării fiecărui eveniment. Putem acoperi următoarele tipuri de evenimente: - Festivaluri; - Concerte indoor sau outdoor; - Evenimente Corporate; - Evenimente Private; - Spectacole; - Lansări de firmă sau de produs; - Conferințe; - Târguri și Expoziții;