Trend Events - Bucuresti

Organizare evenimente

...
Design Floral

Designerul nostru crează concepte și teme bazate pe arta de a lucra florile, împletite cu imaginația și viziunea ta în privința evenimentului. Lucrăm cu aspecte particulare gen momentul zilei, reflexia sezonului, personalitatea și stilul oamenilor din spatele evenimentului, oricât de mic sau mare ar fi el.Pălării de flori, gentuțe de flori, figuri întregi din plante, orice aranjament de la clasic la avangardist este o noua experiență. Amestecăm culorile cu texturi de materiale, combinăm în amestec fructele cu legumele, crengile cu iarba pentru decoruri unice și memorabileNe mândrim cu furnizori de cea mai bună calitate pentru a ne putea bucură de prospețimea și magia florilor.

...
Evenimente corporate copii

O echipă specializată, formată din profesori, formatori în programe de lucru cu copii, pun accentul pe distracție, creativitate, sănătate și siguranță. Ne adresăm astfel firmelor care organizeaza teambuilding-uri sau evenimente la care angajații vin însoţiţi de copii.(evenimente corporate, evenimente publice, lansare de produse, petreceri de Crăciun , Paște, moș Nicolae, Halloween , inaugurări ,etc. …)Ne jucăm, construim , ne costumăm, gătim, facem baloane imense de săpun, vă ascultăm ideile și așteptările pentru a face cu adevărat un eveniment personalizat. Îndeplinim vise de copii la prețuri rezonabile.

...
Petreceri Personale

Nu contează cât sunt de mici sau creative! Pentru tot ce înseamnă petreceri private sau evenimente, care îţi colorează viața, te sfătuim, comandăm, aranjăm, rezervăm , personalizăm, muncim cu tine sau pentru tine. Petreceri de zile de naștere, petreceri pentru copii, petreceri în grădină sau la tine acasă, cerere în căsătorie sau petrecerea burlăciţelor, pregătim totul pentru tine.

...
Petreceri si ateliere tematice

Tu cum îţi petreci timpul liber? Noi, la propunerile tale sau la inițiativa noastră, ne adunăm cu mic cu mare, profităm de anumite tematici și învățăm să facem lucruri utile. Mici ateliere de design floral, de decorațiuni pentru casă sau de sărbători, ateliere de make-up, ateliere de accesorizare, sau poate vrei să facem împreună cu prietenii tai mărturii și accesorii pentru nuntă, botez, sau alte evenimente. Vino cu idei și noi ne organizăm cu locația, materialele și îndrumătorii!