Trend Events - Bucuresti

Organizare nunta

...
Decor

Ne plac decorațiunile. Ai în minte o temă trăznită, cum ar fi: pinguini, frunze, păsări, fluturi, fructe, flori etc. Noi putem să le punem în practică, dându-le o linie eleganță și unică. Inveseleşte tavanele, pereții, colțurile cu lumini, perluţe sau flori din hârtie, ghirlande și colivii!

...
Decor huse scaune si mese

Husele de scaun sunt confecţionate din brocard, tafta, saten în diverse culori, croite astfel încât să se potrivească oricărui tip de scaun. Avem disponibile eșarfe din organza în diverse culori, acestea asortându-se perfect cu husele de scaun și cu sala ce urmează a fi decorată. Pentru o impresie spectaculoasă, îţi mai oferim naproane, fuste, feţe de masă și șervete, toate în culori asortate. Cere chiar acum o ofertă!

...
Decor lumini

De ce să folosești lumini de decor la evenimentul tău? Poţi transforma sala schimbând culoarea pereților sau doar luminând personalizat masa la care se află persoanele sărbătorite sau principalii protagoniști ai respectivului eveniment.Poţi utiliza lumini arhitecturale plasate pe sol, pe anumite obiecte din cadrul sălii sau chiar lumini ambientale plasate sub meșe.Când îţi planifici bugetul îţi recomandăm să iei în considerare şi iluminatul, într-o manieră necostisitoare, având un impact elegant prin tonurile de culoare create de lumini. Luminile, cât și decorațiunele, nu-și ating scopul doar la începutul evenimentului, ele îndeplinesc un rol esențial și permit florilor și altor decorațiuni să strălucească pe tot parcursulevenimentului.

...
Decor floral

Florile crează starea și dispoziția unui eveniment sau a unei ocazii.Un designer de flori știe ce flori să recomande, ce flori se potrivesc evenimentului și poate da cel mai bun sfat în privinţa alegerii florilor pentru a se încadra in bugetul tău. Pentru un eveniment este important ca aranjamentele să reziste cât mai mult! Astfel, un designer floral pe lângă ideile sale estetice de mare valoare are cunoștințele și instruirea necesară.

...
Invitatii si Design

Creionăm stilul evenimentului cu ajutorul unui designer grafic dar și cu artiști de handcraft. Cu dragoste și dedicație concepem:

  • MENIURI
  • INVITAȚII
  • INVITAȚII ELECTRONICE
  • NUMERE CU AȘEZAREA LA MESE( SAU ALTERNATIVE PENTRU ACESTEA)
  • ETICHETE PENTRU MĂRTURII
  • CARDURI DE MULȚUMIRE
  • CARDURI/PLIC DE BANI
  • ARTICOLE DECORATIVE

...
Make Up Profesional

La realizarea unui machiaj profesional se folosesc produse profesionale de calitate (MAC, Chanel, Boby Brown, Make-up Forever etc) care asigură machiajului o rezistență de durată. Se ține cont de lumina existentă, de vestimentație și de asemenea de particularitățile feței: forma feței și micile sale imperfecțiuni.

...
Muzica si Dans

Muzica si Dans

...
Fotografii

Serviciul de fotografii de evenimente îl identificăm pe două direcții:

  • fotografiile de evenimente corporative – nevoia de a lucra cu un fotograf competent focusat pe cultură și nevoile evenimentului.
  • Fotografia de nuntă și evenimente personale sunt o categorie unde se crează povestea-fotograful așează, dă indicații, modifică posturi, crează căldură în cadru și frumusețea siluetelor.

Suntem o echipă de profesionişti plină de entuziasm, idei şi imposibilul devine posibil prin intermediul nostru.

Solicită o ofertă  pentru organizare nunta chiar acum!