Far Est - tamplarie PVC, reparatii tamplarie PVC Bucuresti

Ferestre

...
Ferestre TROCAL 70 AD

TROCAL este un pionier in industria de ferestre. Acum mai bine de 50 de ani, TROCAL a dezvoltat primele ferestre din PVC produse in serie.

Sistemele de ferestre TROCAL sunt disponibile in diverse variante si culori. TROCAL 70 AD este un sistem de 5 camere, care convinge printr-un design elegant, adaptandu-se perfect noilor tendinte arhitectonice. Ferestrele TROCAL sunt dedicate atat constructiilor noi cat si proiectelor de renovare.

Principiul Greenline: Sistemele de ferestre TROCAL sunt produse din pvc pe baza de stabilizatori Ca-Zn (fara plumb) conferind o stabilitate sporita ferestrelor si adaptamdu-se noilor concepte de reciclare.

...
Ferestre Salamander Streamline 76mm - 5 camere

Ferestrele Salamander Streamline ofera sistemul cu 5 camere, adancimea de constructie de 76 mm si 2 nivele de etansare. Garanteaza o izolare termica optima si protectie fonica, precum si un grad ridicat de securitate, toate acestea pentru a te simti bine si confortabil.

Termopanele Salamander Streamline sunt extrem de rezistente la intemperii, cu suprafete usor de curatat, stabilesc noi standarde in ceea ce priveste durabilitatea si usurinta in ingrijire.

Argumente:

- Adancimea de constructie la cerceveaua Salamander Streamline este de 82mm;

- Cerceveaua semi-coplanara rotunjita acopera elegant marginea tocului;

- Armaturi in forma de U sau rectangulare;

- Salamander Streamline are nn design clasic dar foarte elegant;

- Disponibilitatea in mai multe culori imitatie lemn;

- Protectia impotriva zgomotului de pana la 47 dB.

- Marginile sunt rotunjite, liniile mai moi permit o tranzitie lina intre partile individuale ale ferestrei, reprezentand legerea perfecta pentru lux elegant.

Ferestrele Salamander Streamline 76 se potrivesc perfect pentru constructia de locuinte moderne si renovare cu stil.

Fie ca este vorba de o constructie noua sau veche: ferestre cu arcade, segmente ascutite, sau diverse alte forme, ferestrele Salamander ofera un potentialul creativ fascinant. Astfel, geamurile pot fi adaptate la orice stil de constructie

In arhitectura moderna, arhitectii creativi decid sa puna mai mult accent pe constructii cu forme nerefulate cu forme simetrice sau asimetrice.

...
Ferestre Salamander bluEvolution 92mm - 6 camere

Salamander bluEvolution 92 reprezinta varful de gama al producatorului german.

Cu o latime de 92 mm in cazul ferestrelor si pana la 126 mm in cazul usilor, bluEvolution reprezinta un cumul perfect intre gabarit, design si functionalitate.

Bagheta rotunjita pentru un design modern, cele 3 garnituri de etansare (de culoare gri pentru ferestrele albe), cele 6 camere de aer din interiorul profilelor, si armatura rectangulara de 2 mm reprezinta avantajele semnificative ale unor ferestre de top.

Impreuna cu feroneria Siegenia, cu un grad inalt de securitate si echipate cu sticla tripan de 52 mm, produsa de Saint Gobain, clientii nostri vor avea certitudinea ca au ales produsul perfect pentru caminul lor.

Ferestrele Salamander bluEvolution 92 sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe noante care imita lemnul: stejar auriu, venghe, nuc sau alte culori speciale.

La cerere se pot livra ferestre Salamander bluEvolution vopsite in orice culoare din paletarul RAL.

...
Ferestre KOMMERLING 76 MD

KOMMERLING 76 MD este cel mai nou sistem de ferestre produs de grupul german Profine GmbH, care va ofera toate beneficiile pe care le puteti avea de la niste ferestre moderne.

Profilele KOMMERLING 76 MD au adancimea constructiva de 76mm si 3 garnituri de etansare, fiind cel mai bun sistem de ferestre din clasa sa si avand un coeficient de transfer termic Uf=1.0 W/mpK.

Profilele KOMMERLING 76 MD sunt ecologice, produse cu stabilizatori fara plumb, pe baza de calciu si zinc, fiind certificate GreenLine.

KOMMERLING 76 MD ofera un design elegant cu muchii drepte;- care permite si combinatia cu placare de aluminiu.

Placarea cu aluminiu poate fi vopsita in orice nuanta de culoare din paletarul RAL.

Categorii
Date de contact
0213504173; 0728859775; 0722521521
Sos. de centura Bucuresti - Domnesti, nr. 100A, Domnesti, judetul Ilfov
Distribuie