Far Est - tamplarie PVC, reparatii tamplarie PVC Bucuresti

Accesorii

...
Glafuri pentru ferestre

Glafurile pentru ferestre au atat un rol estetic, definitivand practic fereasta, cat si rol functional, de protectie a peretelui.

Glafuri de interior din PVC

sunt disponibile in diferite nuante de imitatie lemn, sau albe.

- latimi standard: 200, 250, 300, 400 mm;

- sunt prevazute cu capace laterale.

Glafuri de exterior din aluminiu

- vopsite in camp electrostatic, maro (RAL 8014) sau alb

- realizate din placi de aluminiu inclinate din constructie la un unghi de 15 grade pentru drenarea apei.

...
Rulouri exterioare pentru ferestre

Rulourile exterioare pentru ferestre ofera un grad sporit de izolare termica, izoleaza incaperile din punct de vedere fonic, asigura confortul si intimitatea specifica unui camin familial si protectie impotriva actiunilor externe de ordin mecanic.

Rulourile exterioare suprapuse pentru ferestre au lamelele realizate din foaie de aluminiu deosebit de rezistenta si sunt acoperite cu un strat dublu de vopsea , avand ca rezultat o rezistenta crescuta la abraziune si conditii meteo nefavorabile. Spuma cu care sunt umplute lamelele, ofera o izolatie termica si fonica ridicat.Caseta este prevazuta cu capac de vizitare si poate avea urmatoarele dimensiuni (HxL): 170mm x230mm, 210mm x 230mm, 240mm x 255mm.O caracterisitica imporatanta a acestui sistem este aceea ca partea frontala a carcasei poate fi folosita atat ca parte decorativa, cat si ca suport pentru decorarea cladirii.

Rulourile exterioare suprapuse care au plasa anti-insecte incorporata si frana siliconica sunt practice, fiabile si foarte usor de folosit. Plasa de insecte se monteaza în fata covorului de lamele, iar functionarea acesteia este independenta de funcfionarea covorului de lamele. Plasa este prevazuta cu o lamela terminala din aluminiu, cu perii protectoare si este din fibra de sticla ignifuga.

...
Sticla Saint Gobain

Sticla Saint Gobain PLANISTAR SUN - Obtine ce e mai bun din lumina si confort pe tot parcursul anului.
În climatele calde sau pentru orientarile catre Sud si Vest a ferestrelor, Saint Gobain PLANISTAR SUN reprezinta solutia optima pentru a atinge o eficienta energetica ridicata prin reducerea supraincalzirii pe timp de vara, in timp ce asigura o izolare termica sporita pe timp de iarna si confera un aport generos de lumina naturala in orice anotimp.
Izolare termica - PLANISTAR SUN este o sticla cu emisivitate redusa, aceasta permitand atingerea unei izolari termice sporite in vitraj dublu: Ug* = 1.0 W/(m2*K)
Control Solar - PLANISTAR SUN permite montarea ferestrelor mari, limitand supraincalzirea spatiului interior datorita factorului solar scazut (g=0,38), 62% din energia solara fiind blocata la exterior.
Confort vizual. Limitarea trecerii energiei solare permite utilizarea redusa a sistemelor de umbrire exterioare sau interioare. In acelasi timp, transmisia luminoasa mare (TL=72%) si selectivitatea optimizata aproape de 1.9 promoveaza PLANISTAR SUN in categoria de produse de inalta performanta.
Economii de energie - Optimizarea consumului de energie pe toata durata anului prin reducerea costurilor de racire, incalzire si iluminare.

Sticla Saint Gobain PLANILUX este sticla float clara, SGG Planilux este un geam clar transparent fabricat de SAINT-GOBAIN GLASS prin procedeul "float".
Sticla obtinuta are suprafete perfect plane si paralele. Disponibil intr-o gama larga de grosimi, SGG PLANILUX corespunde unor utilizari multiple: geamuri exterioare si interioare pentru cladiri, de la fatade clasice si structurale pana la mobilier urban si de interior.

Sticla Saint Gobain SGG PLANILUX este sticla de baza utilizata pentru fabricarea celor mai multe dintre celelalte produse transformate: sticla reflexiva, oglinzi, sticla stratificata ornament, sablata etc. SGG PLANILUX este disponibila intr-o gama de grosimi.

Sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S SGG PLANITHERM 4S este ideal pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate.

Caracteristicile SGG PLANITHERM 4S permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte), cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli). Pentru aplicatiile unde este necesara sticla de siguranta (securizata / calita) se utilizeaza II –varianta ce trebuie tratata termic. SGG PLANITHERM 4S/ 4S II se combina perfect cu toate tipurile de tâmplarie PVC.

...
Feronerie ferestre: SIEGENIA - AUBI

Feronerie ferestre: SIEGENIA - AUBI

 
 

Programul Favorit este sistemul de feronerie al firmei Siegenia-Aubi, un sistem complet ce poate satisface toate cerintele. Suprafata de acoperire a feroneriei este moderna, si anume titan-argint, avand totodata pentru mâner si capace, o gama variata de culori, incepand cu culoarea de baza alb si terminand cu alamiu stralucitor.

Siegenia-Aubi produce doua variante de feronerie pentru ferestre: cea deja bine cunoscuta cu blocaj oscilobatant lateral, pe verticala, si sistemul pentru ferestre antiefractie S-ES, cu blocajul oscilobatant pe orizontala, sistem in care bolturile cap-ciuperca asigura un grad ridicat de siguranta a ferestrelor. Un mare avantaj al sistemului consta chiar in flexibiliatea lui, ce ofera posibiliatea de trecere foarte simpla de la sistemul de baza la sistemele WK1 si WK2.

...
Manere si balamale

Ferestrele FAR EST sunt echipate cu manere Hoppe Secustik sau greenteQ. HOPPE a revolutionat sistemul de securitate al manerelor pentru fereastra prin lansarea sistemului Secustik® . Mecanismul de blocare din cadrul mânerului Secustik® împiedica acctionarea frauduloasa a ferestrei sau usii de balcon, din exterior. Sistemul Secustik® produce prin actionare un sunet de tip click, insemnand ca functia anti-efractie functioneaza.

Manerele pentru ferestre sunt fabricate din aluminiu în diferite finisaje sau din plastic, in diverse noante de culoare, cu finisaj placut. Manerele pentru usi cu sild sunt fabricate din aluminiu si au o latime sild de 35 mm. Setul este perforat cu profil PZ cu o distanta de 92 mm. Manerul bombat este oblic, fix . Manerul clantei pe interior este se poate apasa si este prevazut cu arc.

Balamalele pentru usi sunt reglabile pe 3 cai, pentru usi din PVC de pâna la 120 kg greutate pe aripa, cu o frecventa mare de utilizare. Balamalele pentru usi sunt fabricate din zinc turnat. Balamalele sunt pentru usi cu deschidere activa si pasiva, stânga si dreapta si se caracterizeaza printr-o montare simpla si reglare usorara. Balamalele sunt disponibile in alb RAL9016, maro RAL8019, crom lucios si auriu sau argintiu lucios Design-ul structural a fost conceput pentru o rezistenta maxima în domenii-cheie de stres. Balamaua este certificata conform normelor EN 1935

...
Mecanisme de inchidere pentru usi

Mecanismele de inchidere in mai multe puncte dispun de elemente de inchidere suplimentare in zona superioara si inferioara a usii, si propun solutii individuale concepute pentru fiecare situatie de montare - de la varianta cu inchidere manuala pana la sistemul de inchidere cu autoblocare cu functie antipanica.


Solutiile de inchidere multipunct pentru usi exterioare din PVC sunt solutii dedicate, perfect adaptate acestui domeniu de utilizare, datorita versiunilor speciale de broaste, distantelor de la centrul gaurii cheii la margine si inaltimii clantei special dimensionate.

Dispozitivele de inchidere aplicate pentru usi anti-panica se monteaza pur si simplu pe tablia usii. Barele de impingere sau barele de actionare sunt omologate conform EN 1125 si sunt adecvate pentru usi de protectie impotriva incendiilor.

Sistemele de inchidere pentru usile de intrare pot fi:

- broasca multipunct - actionare din maner;
- broasca multipunct - actionare cheie, GU-SECURY MR2;
- broasca multipunct - actionare cheie, GU-SECURY Automatic (+ optional motor pentru actionare electrica);
- broasca multipunct - actionare cheie, GU-SECURY R4;
- broasca multipunct - actionare cheie, cu ciocuri anti-efractie;
- broasca multipunct - actionare cheie, cu bila;

- Kit complet sistem antipanica, broasca aplicata, inchidere in 3 sau 5 puncte.

Categorii
Date de contact
0213504173; 0728859775; 0722521521
Sos. de centura Bucuresti - Domnesti, nr. 100A, Domnesti, judetul Ilfov
Distribuie