Far Est - tamplarie PVC, reparatii tamplarie PVC Bucuresti

Usi

...
Usi culisante cu ridicare

Usile culisante cu ridicare reprezinta cea mai buna varianta de izolare termica si fonica a unei usi culisante.Usile culisante cu ridicare, ofera un nivel ridicat de izolare termica permitand vitraje foarte mari.

Usile culisante cu ridicare se pot realiza la dimensiuni mari si foarte mari, datorita sistemului special de culisare.

Sunt adecvate atat constructiilor noi cat si constructiilor vechi, realizate pentru a face o trecere lina din livingroom in balcon, terasa sau gradina.

Usile culisante cu ridicare se manevreza foarte usor in ciuda greutatii destul de mari ale canatului.

...
Ferestre si usi glisante PremiLine

Sistemul de ferestre si usi glisante PremiLine va va incanta datorita preciziei manevrarii, deschiderii silentioase si utilizarii usoare. Chiar si cu vitraje de dimensiuni mari, ferestrele si usile glisante in plan paralel PremiLine asigura o culisare perfecta si o stabilitate sporita. Multumita proprietatilor de statica excelente combinate cu designul deosebit, usile glisante PremiLine pot indeplini dorintele dumneavoastra.Elementele usilor glisante PremiLine ofera o varietate de deschideri a ferestrelor sau usilor :- usi glisante cu o parte mobila si o parte fixa;- usi glisante cu doua parti mobile;- usi glisante cu doua parti mobile si supralumina;- usi glisante cu doua parti mobile si o parte fixa;- usi glisante cu doua parti mobile si doua parti fixe;Usile sau ferestrele PVC PremiLine au trei camere interioare, o adancime a ramei de 70 mm si o adancime a cercevelei de 54 mm.

...
Ferestre si usi oscilo-culisante

Usile si ferestrele oscilo-culisante ofera posibilitatea economisirii spatiului datorita sistemului de actionare glisantana si ofera o izolare termica si fonica superioara.Usile si ferestrele oscilo-culisante sunt produse din acelasi sistem de profile ca in cazul ferestrelor din PVC, diferenda o face sistemul de feronerie speciala, care permite deplasarea usoara a cercevelei si culisarea acesteia pe langa partea fixa a ansamblului de tamplarie.Cu un sistem exclusiv de culisare, usa oscilo-culisanta permite o actionare lina, deplasand usor cerceveaua spre interior. In momentul inchiderii, partea mobila se deplaseaza din nou spre interior, ramanand in pozitie inchisa perfect aliniata cu partea fixa.Acest sistem permite inchiderea cu maxima etanseitate, perfect sigura, prin multiplele puncte de inchidere, distribuite in jurul intregului perimetru al cercevelei.

Dimensiunile maxime de constructie ale usilor oscilo-culisante: 3600 x 2300mm.

...
Usi Armonice

Usile armonice cu feronerie FS-PORTAL asigura celor mai largi deschideri si o manevrabilitate usoara si silentioasa.

Usile armonice sunt fabricate din profile pvc KBE 70, cu 5 camere, intr-o gama variata de culori.Usile armonice echipate cu feronerie FS-PORTAL se pot echipa cu sina de rulare inferioara sau superioara.

Miscare cercevelelor este una fluida, datorita rolelor speciale din pvc, cu bile.

...
Paneluri decorative pentru usi

FAR EST ofera paneluri decorative pentru usi de intrare de toate marimile si formele la o calitate exceptionala. Acestea sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate din punct de vedere tehnologic.

Panelurile decorative pentru usi de intrare sunt fabricate din PVC si umplutura de spuma, dupa o tehnologie avansata, putand fi realizate la diferite grosimi ale pachetului.In functie de necesitatile dumneavoastra, la panelurile decorative pentru usi puteti comanda sisteme de rigidizare pentru siguranta: MDF, Aluminiu/Otel, MDF dublu, MDF + aluminiu/MDF + otel

Panelurile pentru usi de dimensiuni normale (800x1930mm) se pot utiliza, functie de profilul usii, pentru deschideri late de 1120mm si înalte de 2160mm. Daca aveti nevoie de usi mai mari, alegeti dimensiunile EURO (900x2100mm). Panourile laterale sunt de 450 x 2100 mm.

Categorii
Date de contact
0213504173; 0728859775; 0722521521
Sos. de centura Bucuresti - Domnesti, nr. 100A, Domnesti, judetul Ilfov
Distribuie