Elena Blue, Bucuresti - Constructie si intretinere piscine

Constructii piscine

...
Piscine din cofraje de polistiren ISOBLOK

Piscinele ISOBLOK sunt piscine modulare realizate din cofraje de polistiren de inalta densitate denumite - Isoblok , in interiorul carora se monteaza armatura iar in golurile ramase se toarna beton. Acest tip de cofraje marca C.P.A. Italia a ajuns la a treia generatie de matrite fiind cel mai bun produs de acest gen de pe piata atat din punct de vedere al functionalitatii cat si în ceea ce priveste usurinta de instalare.

Simplu si usor ISOBLOK se adapteaza tuturor exigentelor clientilor in materie de durabilitate si design.

Piscinele modulare din cofraje de polistiren Isoblok ofera doua variante de inaltime a peretelui (1.2 m si 1.5 m) si doua variante de profil de fund (plat si minifosa)

7 Avantajele ale sistemului  ISOBLOK

1.    DurabilitateaNU se dizolva in apa – NU se degradeaza in timp  - NU putrezeste2.    ESTE IndeformabilImpermeabilInert3.    Excelente proprietati de izolare termica a peretilor (apa incalzita isi mentine temperatura mult timp)4.    Permite realizarea piscinelor intr-o multitudine de forme si dimensiuni la preturi mici5.    Termen scurt de finalizare6.    Un santier curat pe tot timpul realizari piscinei7.    Compatibil cu cimentul, varul si alte materiale pentru impermeabilitate oferind posibilitatea inlocuirii linerului (cuprins in kitul piscinei) in favoarea placarii cu vitroceramica sau gresie.

...
Piscine din panouri metalice

Structura piscinelor EGEO STEEL este realizata din panouri modulare autoportante ALUZINK din otel special laminat la rece acoperit cu un strat de aliaj de aluminiu (aluminiu 55% si zinc 43%) ce ofera o excelenta rezistenta la coroziune. Piscinele modulare EGEO STEEL sunt proiectate pentru o instalare sigura pe orice tip de teren iar sistemul de constructie permite realizarea  piscinelor EGEO STEEL intr-o multitudine de forme si dimensiuni.  

Piscinele EGEO STEEL se instaleaza usor si rapid gratie sistemului modular al componentelor prefabricate.

 

Pentru a va realiza visul de a avea o piscina, puteti alege trei optiuni:

1) "Do It Yourself"Piscina e montata direct de dumneavoastra respectand instructiunile din manualul de instalare si bazându-va pe asistenta tehnica oferita de elenaBLUE atunci când considerati necesar.2) "a la carte"Instalarea piscinei este realizat de catre echipa de montaj elenaBLUE, cu exceptia lucrarilor de constructie care revin in sarcina dumneavoastra .

3) "La cheie":Lucrarile de montaj si constructie sunt realizate in totalitate de catre specialistii elenaBLUE care vor gestiona în mod direct toate etapele de asamblare, fara stres si pierdere de timp din partea dumnoavoastra.

...
Piscine din beton

Oferim o multitudine de posibilitati de a realiza o piscina pe structura din beton in concordanta cu cerintele clientilor, pornind de la: •    piscine rezidentiale cu dotari minimale care se incadreaza intr-un buget redus pana la •    piscine publice utilate cu echipamente performante, de ultima generatie.

In ceea ce priveste varianta constructiva, executam:•    piscine  standard (cu skimere) •    piscine in varianta over-flow (deversare in canal perimetral si colectare in rezervor tampon)

Pentru partea de finisaj interior, in functie de bugetul disponibil, puteti opta pentru:•    mosaic vitroceramic, •    liner (membrana PVC) sau •    vopsea epoxidica Unicitatea piscinelor din beton este conferita de infinitatea de forme si dimensiuni posibile reusind astfel sa se adapteze oricarui spatiu disponibil. Pentru o piscina din beton cu un design complet personalizat, adaugarea de extra-optiuni ca: incalzire, iluminare cu leduri sau fibra optica, jocuri de apa, bordura perimetrala din piatra reconstituita, finisaje de lux, o pot transforma intr-o piscina uimitoare de care va veti bucura din plin.Va puteti baza pe noi in ceea ce priveste profesionalismul cu care lucram si de care dam dovada la fiecare proiect sau interventie.